As fi spus orașul meu, sau satul bunicilor dar cu timpul s-au schimbat atat de tare incat nu mai e nimic din ce a fost. Daca alta data imi plăcea să le cutreier pe jos de sus in jos acum nu m-as mai da jos din mașină.
Dar in schimb imi amintesc de copilărie cand imi cumpăr savarine.Pe cand eram eu copil erau in voga si erau preferatele mele,cand ma duceam cu ai mei la cofetărie numai din alea mâncăm. Pizza cu ananas încă este una din amintirile mele,a fost prima pizza pe care am mancat-o in viata mea.
Miniventilatoarele alea de plastic pentru copii ce se agatau de gât și mergeau pe baterii,sucul la dozator,urs de ciocolată,înghețată la cos, jocul pe televizor, prastie, arc cu săgeți, titirezi, șervețele cu modele, carti cu pokemon ca sa nu mai vorbim de desenele de zi cu zi...Dimineata ma uitam la Peter Pan si prințesa Sisi. Dupa ce veneam de la scoala la copii de la 402 si viata cu Louie.La Bobby,familia de ce, echipa aia de fotbal galactici nu mai stiu cum le zicea dar stiu ca erau singurele desene la care ma puteam uita cu fratele meu impreuna.La spiderman cu buricul pământului si spiridusi verde etc...
6 oct 1992 marti dimineata cand am cumparat calculatorul HC-90 romanesc, primul calc din viata mea si eram nerabdator sa ma joc pe el, aveam cam exact 14 ani si 8 luni, eram clasa 9-a, deci acum 28 ani si 2 zile.
Lucruri mai abstracte gen unele mirosuri, unele locuri, culoarea luminii într-un anumit moment al zilei și felul în care se "așeaza" în cameră si multe alte lucruri. Sunt o persoana foarte nostalgica
Cat despre melodii anumite cantece imi amintesc de copilarie, unul dintre ele ar fi asta:
https://youtu.be/cPAEFnVZVOs
Si altele de genul
Ouăle Kinder, cornurile chipicao și Magic glazurat, coca cola și jocurile din Mame32
GTA Vice City
Bomboane cola
Joc pe televizor
Bayblade
Cărți Yugioh
Happy Meal de la MC
Voltaj
3 Sud-Est
Valahia
Willy Dog
Viața cu Louie
Copiii de la 402
Pentru mine doar faptul că stateam în casa și mă uitam la desene. Mai ales la Regele Shaman, Bakugan, Samurai Jack, etc. Nu prea aveam prieteni cu care sa mă joc. A da, aveam o grămadă de cartonașe de la cornuri cu Ben 10. Ahhh. Țin minte ca după un episod din Regele Shaman faceam ca toate alea prin casa. De asemenea, mai toată copilăria mea a fost marcată de cățelul Lucky și Bambi, două plusuri care imi erau cei mai buni prieteni.
Imi mai aduc aminte cu drag de toate călătoriile pe bicicletă cu tata. Mergeam cu el peste tot.