De pierderea familiei. Dacă s-ar întâmpla asta, nu ar mai avea cine să mă sfătuiască şi să mă protejeze.
De d-zeu normal el este cel in care trebuie sa ai incredere dar cu bun simt cum ar fi te duci la biserica dar te imbraci ca la discoteca si te dai mare ceva de genul asta
De ce?
Pentru ca pentru mine necunoscutul reprezinta totalitatea lucrurilor nestiute de mine care exista si care ma afecteaza sau care ma vor afecta in mod direct.
Până îţi răspunde Raiisa îţi răspund eu: cerşitul nu face parte din codul bunelor maniere, este de fapt o nesimţire faţă de cel ce a pus întrebarea, dar tu eşti prea limitată să înţelegi, aşa că nu mă obosesc să îţi zic mai multe.
Sa stii ca nici jignitul nu este in codul bunelor maniere, jignitul este raportat draga jelli
Nu te-am jignit, ăsta e adevărul, că eşti limitată. Caută cuvântul în DEX. Dacă mă raportezi, o faci abuziv. Ia-o ca pe o critică constructivă, nu am zis-o din răutate, dar urăsc cerşetorii de orice fel. Care e diferenţa dintre a cerşi un leu pe stradă şi o fundă? Te umileşti la fel de mult, o să ajungem o societate de cerşetori...
Sa sti draga Jeli ca n-am nevoie de funda sa, daca urasti cersetori e problema ta personala ca iti e necaz ca tu muncesti si alti ia degeaba.„te rog" ar trebui folosit de totihttp://www.scribd.com/doc/10969427/Codul-bunelor-maniere.In plus cei de pe TPU au zis ca e obligatoriu ca cei ce pun intrebare sa dea si funda, iar in momentul acela nu daduse funda:D
Dacă nu ai avea nevoia, nu ai cere, orice ai zice. Eu urăsc cerşetorii nu pentru că alţii muncesc şi ei iau pe degeaba, ci deoarece se umilesc atât de rău şi nu sunt în stare să se chinuie pentru ce au.
Si cine a zis că e obligatoriu să dai fundă? Nu este. Nu te mai lua atât după gura lumii. Nu eşti obligat să stai pe TPU şi să răspunzi pentru un mulţumesc virtual, şi nici nu eşti obligat să mulţumeşti virtual (adică să dai fundă) pentru un sfat ce nu ajută cu nimic.
Atunci ce cauti aici? TPU e un site in care se afla oameni care trebuie ajutati care au nevoie de un sfat.
Trebuie ajutaţi, nu obligaţi să dea fundă. Acum o să zici că nu îi obligi, ci doar îi rogi. Nu contează, cerşetorii merită să moară şi ţi-am zis de ce.
Numai sapa groapa altora ca poti sa cazi in ea! Cine te crezi Dumnezeu, doar el e in masura sa judece si sa pedepseasca.
Nu cred în Dumnezeu şi am motivele mele. Dacă vrei îţi argumentez, dar cum ziceam ai fi prea limitată să pricepi. Şi am tot dreptul să te judec din moment ce spui tâmpenii. Aşa e în viaţă, spui prostii şi eşti sancţionat pe bună dreptate .
Însă îmi place să văd reacţia ta când nu mai ai argumente.
Cersetorii merita sa moara de ce? Ca vrei tu? Te-ai gandit ca ei nu au casa, si ca nu au nici macar bani sa-si cumpere o paine, decat in cazul in care se mai gaseste un om bun si darnic sa le mai de-a cate un ban de mila? Presupun ca nu!
Si e vina lor ca au ajuns asa, deci o merita. Trebuie sa se descurce cum poate, nu sa traiasca din mila.