| MissDelevingne a întrebat:

Voua nu va pare rau ca v-ati nascut in Romania? Mie da.Ca ne critica si ne injosesc toti si strainii au o parere rea despre noi.

Si oricum simt ca nu ne putem compara niciodata cu ceilalti europeni sau din alte continente mai ales cu americaniisad

Dar asta e...degeaba spui M-a facut mama romansad ca n-are rost sau ca sunt mandru ac sunt roman.

Plus despre populatia care ne inconjoara in aceasta tarisoara... ce as mai zic?

Mda.romancele-s femei frumose asa cred strainii... dar ce mai ca nu asta e important.Nu?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai mi se pare ca toti formam Romania. De ce crezi ca esti mai altfel decat ceilalti?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Asa. Si acum, ce vrei sa faci? Sa-ti omori parintii pentru ca n-au emigrat la timp?
Te miri ca au strainii o parere proasta despre romani!
Unul dintre motive este ca "romani" ca tine isi denigreaza tara.
Si, in fond, ce-ti pasa tie de ce cred aia despre romani?

| SabbyNightShadow a răspuns:

Uh zici ca ii urasti pe romani ceea ce inseamna ca te urasti pe tine, nu mai fi asa de dura, nu te crede sefa si vei vedea ca iti v-a fii mai bine

| Narfundo a răspuns:

Nu gandesc straini rau despre noi, cat gandim noi despre noi.Strainii nu vad femeile frumoase.Le vad naive si sarace, in comparatie cu altele din tara lor.Este ca si cum s-ar duce un Roman in India ca sa isi aleaga o femeie.

| c3dryk22 a răspuns:

Parerea rea o au tot din cauza noastra d-soarawinking pentru ca romanii.adica noi.se duc sa fure...sa dea in cap, sa violeze si sa omoare prin europa.banuiesc ca esti si u plecata prin Italia si de asta zici asa.stii.si eu is plecat si ma doare fix in pl ce cred altii despre mine.sau despre romani. ca altii, chiar dc sunt dintr-o tara bogata, fata de Romania nu o sa se ridice niciodata la nivelul nostru.si cand zic asta ma refer.la vorba aia ''romanul se descurca peste tot''. caci Italia in primul rand s-a ridicat pe carca strainilor. daca tot urasti Romania si pe romani te poti amaneta pe centurile europei.dc intelegi ce vreau sa zicwinking app EU SUNT MANDRU CA SUNT ROMANlove struck

| MissDelevingne explică:

Ati inteles gresit