Pai mi se pare ca toti formam Romania. De ce crezi ca esti mai altfel decat ceilalti?
Asa. Si acum, ce vrei sa faci? Sa-ti omori parintii pentru ca n-au emigrat la timp?
Te miri ca au strainii o parere proasta despre romani!
Unul dintre motive este ca "romani" ca tine isi denigreaza tara.
Si, in fond, ce-ti pasa tie de ce cred aia despre romani?
Uh zici ca ii urasti pe romani ceea ce inseamna ca te urasti pe tine, nu mai fi asa de dura, nu te crede sefa si vei vedea ca iti v-a fii mai bine
Nu gandesc straini rau despre noi, cat gandim noi despre noi.Strainii nu vad femeile frumoase.Le vad naive si sarace, in comparatie cu altele din tara lor.Este ca si cum s-ar duce un Roman in India ca sa isi aleaga o femeie.
Parerea rea o au tot din cauza noastra d-soara pentru ca romanii.adica noi.se duc sa fure...sa dea in cap, sa violeze si sa omoare prin europa.banuiesc ca esti si u plecata prin Italia si de asta zici asa.stii.si eu is plecat si ma doare fix in pl ce cred altii despre mine.sau despre romani. ca altii, chiar dc sunt dintr-o tara bogata, fata de Romania nu o sa se ridice niciodata la nivelul nostru.si cand zic asta ma refer.la vorba aia ''romanul se descurca peste tot''. caci Italia in primul rand s-a ridicat pe carca strainilor. daca tot urasti Romania si pe romani te poti amaneta pe centurile europei.dc intelegi ce vreau sa zic app EU SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN
DenX5400342 întreabă: