În cazul meu nici rudele apropiate nu-și permit să mă întrebe "cât am salariul" sau "ce fac cu banii". Asta pentru că am trasat niște limite foarte clare.
Cât despre oameni "random" care-mi pun întrebări personale, asta se întâmplă extrem de rar și când se întâmplă îi expediez în secunda doi, fără nicio ezitare.
Deci nu înțeleg care e problema ta. Te-a legat vreunul de calorifer și te-a torturat până ai spus câți bani câștigi și ce faci cu ei? Sau de ce nu poți să stabilești niște limite?
Nu e vorba de asta,gen eu sunt un om cu bun simt, devin impulsiv daca se exagereaza dar asa am un sentiment care ma tine pe loc sa ii spun omului ce simt, dar ati raspuns foarte frumos pai asa si trebuie hai ca aia cu salariu mai e cum mai e dar deja ce fac cu banii si ce fac in timpul liber deja aia e lipsa de respect, pai ce intereseaza pe cineva cu ce scop muncesc eu, sau sa intereseze pe cineva ce fac eu cu viata mea inclusiv ca eu ma antrenez si pe partea emotionala cu tehnici, dar e propria-mi viata in joc si eu decid.
Mare dreptate, vezi de ce imi place mentalitatea ta mereu ca spui adevarul mereu pai hai ca si eu sunt enervant cu intrebari dar aici pe net cui nu ii convine poate da block in realitatea eu ce fac? si oricum nu intreb pe nimeni chestii personale intreb legate de viata.
E out topic dar nu am unde sa te intreb, mai tu esti baiat destept ai putea sa-mi zici te rog tu crezi ca NASA ascunde chestii de noi, daca da ce anume ar putea? ca nu am primit raspunsuri convingatoare, multumesc.
Logic că ascund chestii. Sunt o groaza de programe finanțate cu multi multi bani de care civilii nu știu din multe motive, de la simpla protecție până la revolte samd
Dar ceva sa-mi afecteze mie viata ca individ? adica viata mea de zi cu zi, ce se schimba daca afla ceva?
Mda si ce zici Elon Musk e asa destept? poate pe partea financiara dar asa nu ii ajunge pe Richard Dawkins, pe Lawrence Krauss Pe Tesla.
Daca ai afla ca NASA stie ca Terra a fost atacata de mai multe ori pana acum? Nu ti-ar afecta viata stiind ca cineva din univers ne vaneaza?
Sau daca ai afla ca Nasa are puterea sa schimbe brusc clima pe pamant? Nu te-ar afecta?
Ba da. E foarte deranjant. As evita intrebarea sau as raspunde la modul general.
"Ce faci cu banii?" Traiesc. Ma bucur de viata asa cum pot.