| Furnicuta000 a întrebat:

Voua nu vi se pare ca dulciurile italiene au un gust ciudat? De fiecare data cand imi aduce cineva ceva din Italia sau cand cumpar eu de la magazin italienesc nu pot sa le mananc pentru ca au un gust prea chimic, prea de nimic asa...nu am gasit pana acum nici macar un dulce italienesc sa imi placa si pe care sa nu il arunc. Si ma refer strict la cele ambalate nu de acolo din cofetarii sau mai stiu eu ce ca nu am bani de plimbat prin Italia momentan laughing

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am consumat si nu au gust diferit, de fapt pentru mine toate au acelasi gust, cand esti dependent de cocaina numai conteaza de care e, zaharul e un drog, stiintific dovedit, nu stiu cum sa ma scap de el ca la greu simti nevoia de cv dulce si cand esti happy te rasplatesti cu drogul asta

| Furnicuta000 explică (pentru RAY):

Pai asta e ideea, ca eu sunt dependenta de zahar, pe bune, mananc foarte mult. Stiu ca nu e ok dar e la fel ca dependenta de alcool sau tigari. Si fiind asa experimentata in domeniu nu pot cu dulciurile italiene, nu pot sa le inghit, nici la propriu nici la figurat laughing

| Standt a răspuns:

Unora dintre noi nici nu are cine sa ne aduca.
Ai magazin cu produse italiene la tine in oras? Noi nu avem nimic deosebit.

| Furnicuta000 explică (pentru Standt):

In Bucuresti sunt. Cel mai cunoscut e Supermercato

| Lidia09 a răspuns:

Ba deloc, încă mi se par foarte delicioase. Eu le ador