Categoric, o porcarie.Nu stiu ce-o fi in capul celor care se uita! Acele video-uri sunt dea dreptul seci.
Tie nu ti se pare ca jignesti degeaba? E problema ta ca nu`ti plac, dar asta nu inseamna ca si ceilalti trebuie sa faca ca tine.
NU,poate ca aia care se uita au gusturi mai bune decat tine, dar vad ca tu ii jignesti si ma jignesti si pe mine ca si eu ma uit, dar vad ca tu ai intrebat ca sa te afli in treaba ca nu ai ce face, asa e?
Exact, daca tie ceva nu iti place nu inseamna ca se uita cocalari la el sau e degeaba pe pamantul asta.De exemplu mie nu imi place shaorma dar asta nu inseamna ca nu exista pentru alti oameni care mananca asa ceva so...
Nu cred... unele replici sunt chiar amuzante...si nu stiu de ce spui ca numai cocalarii se uita.Aici depinde de gusturile fiecaruia.
nu ar trebui sa jignesti mai bine ziceai ca e o prostie decat sai faci pe alti cocalari
ADEVARU E CA NICI MIE NUMI PLAC X-[
De ce mai pui intrebarea e treaba ta daca nu-ti place dar ce vrei sa spunem si noi parerea noastra daca nu-ti place nu te mai uita.
DianaDidi95 întreabă: