| jocuri199 a întrebat:

Voua nu vi se pare ca sunt ciudati psihologii care desi isi dau seama de traume emotionale sau manageri sau patroni care studiaza autocontrolul si se folosesc de asta? eu sunt de acord ca ar trebui sa se raspunda penal faptul ca te bagi in viata personala a omului, eu nu raspund NIMANUI SI NIMENI nu stie de viata mea,decat ca sunt unii ca psihologii care au facut scoala si nu au de lucru altceva, oricum eu sunt de acord sa se raspunda penal pentru orice chestie daca se baga in viata,fie manager, fie ce o fi.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce sa raspunda penal daca aia este meseria lor sa te asculte si sa faca terapie cu tin, ca sa te insanatosesti mental?
Apoi, TU esti ala care te duci la ei, nu vice versa.

Asadar, NU ti se baga nimeni in viata personala, TU esti ala care te duci la medic de buna voie si nesilit de nimeni si tot tu esti ala care-i spui tot ce ai pe suflet.

Daca nu vrei sa mergi la psiholog, NU te forteaza nimeni, atunci ramai bien merci acasa, cu secretele tale cu tot, dar si cu depresie, anxietate, paranoia sau ce alta boala psihica ai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar ai apărut cu întrebarea asta?
Nu te du bre la psiholog și gata

| VoidEternal a răspuns:

Foaie verde trei surcele...

Ești dus cu pluta. Grav.

| Miruna333 a răspuns:

Daca tu vorbesti serios, ai nevoie de un psihiatru si sa intri in camasa de forta. Du-te si traieste in munti/jungla si nu se mai baga nimeni in viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minte-i si scapi. Nu trebuie sa iti expui viata personala unor bagaciosi. Fa-te ca ai treaba.

| AdeLeu a răspuns:

Dar mai bine interzice toata informatia de psihologie sa fie ca in Evul mediu