Facebook-ul este daunator din toate punctele de vedere, prieteni noi poti sa iti gasesti si afara, nu in fata unui ecran.Te-ai gandit ca nu se stie cine pot fi toti ''prietenii'' virtuali?
Tin legatura cu fostii colegi, rude care nu stau in acelasi oras cu mine sau in tara. Citesc stirile etc
Facebook-ul este daunator din toate punctele de vedere, prieteni noi poti sa iti gasesti si afara, nu in fata unui ecran.Te-ai gandit ca nu se stie cine pot fi toti ''prietenii'' virtuali?
E misto
Pentru a tine legatura cu prietenii care sunt in alta localitate, tara, etc
Are jocuri, poti sa faci pagini etc
E de 10000 ori mai fain ca TPU
Nu poţi compara un site gen TPU cu o reţea de socializare gen Facebook.
Eu nu am facebook, mi se pare o porcarie.Aud pe la toate colturile strazii ''Si i-am dat like lu' ala/aia, si dupa ...vaaai ''. Nici tu nu ai facebook?
cica pentru a cunoaste oameni noi, virtuali bineinteles.Cati ani ai?
Stiu...era o ..pfff) nu pot sa explic))Multi inainte!
Nu neaparat pentru a cunoaste oameni noi, ci pentru a tine legatura cu prieteni mai indepartati. Si pentru cultura ta generala am 16 ani.
tot o porcarie ramane FaceBook-ul.E un Shi, T! ...Da, multumesc! Mi-am imbogatit cunostintele.Cu siguranta va fi o proba la un concurs care sa ma intrebe cati ani ai tu.
Păi majoritatea de pe TPU îi găseşti pe acolo. Îmi e mai uşor să vorbesc cu ei aşa.