La mare... e asa frum sa stai la soare sa te bronzezi, sa vezi rasaritiul pe malul marii, sa auzi valurile ajungand la mal, sa faci baie toat ziua:X, sa te plimbi cu iubitul sau cu prietenii pe plaja, sa te distrezi la maxim, sa te bucuri de razele soarelui:X... iubesc marea:X
Eu prefer la mare . De ce? E liniste, apa care ma racoreste, balacitul, distractia. La mare uit de toate problemele mele. Acolo nu se uita lumea ca esti gras, slab, urat, frumos. .
Mie imi place foarte mult la mare (in afara de atunci cand ma ard) pentru ca poti sa faci o gramada de chestii (sa inoti, sa te scufunzi, sa cauti scoici, etc.), si imi place si la munte(poti face un gratar, e racoare, etc.), dar tot mai mult imi place la mare
Buna'
Imi place foarte mult la mare, insa si la munte ma simt ok. Daca ar fi insa sa aleg doar una dintre cele doua, as alege:MAREA. Tie unde ti-ar placea sa mergi?
La munte deoarece este aerul curat si te simti asa linistit, calm -nu pot sa exprim exact. la mare in schimb -imi place doar cand sunt numai eu pe plaja
La mare. logic
desi si la munte e frumos.doar ca la mare e mai liniste. mai cald
Si la mare si la munte pentru ca imi place sa ma balacesc sau sa ma joc cu zapada