Nu, ajung sa ma satur de viata. In schimb imi convine sa pot renunta la viata pentru a fi terminator, 1000 de ani nu m-as plictisii sa vanez corupti, inclusiv femei care fac afaceri ilegale, crime etc, orice tip de infractor daca a comis ceva grav il elimin, daca a comis o infractiune minora il duc la politie asa as proceda. Inclusiv politicieni luati la rost, vin cu drag in RO sa curat parlamentul de probleme
Cred ca da. Pentru ca mereu gasesc activitati noi, iar batranetea sucks.
O sa mai fiu eu, nu o sa ne plictisim. O sa facem pentru vesnicie oameni de zapada impreuna!
De preferat si niste fete.
Asteptam cu interes raspunsurile de pe aici, trebuie sa recunosc . Daca nu, ne multumim si cu fete de zapada, devenim vrajitori si le animam XD.
S-ar putea sa se topeasca.
Zic si eu...
Nu, nu, ne vom muta in Siberia!
Eu in starea actuala nu as vrea pentru ca nu prea ma bucur de viata, daca nu aveam depresia aia da, as vrea, ca sa ma bucur la infinit de chestii placute.
Mi-ar plăcea acum. Nu știu dacă mi-ar mai plăcea mai încolo. Mi-e greu să spun. Depinde de condiții.
Depinde unde, cu cine și cum aș trăi.
Dacă ar fi să trăiesc pentru eternitate în condiții precare, alături de oameni ignoranți, atunci prefer să mor.
Nici reciproca nu e valabilă.
Trăind pentru eternitate în lux și bogăție, ar interveni monotonia și nu mi-ar mai aduce nicio satisfacție.