Daa
Si mai erau foarte dragute si aia cu purceii. orasul purceilou sau asa ceva
Erau superbe.
Nu ca astea.
I-as arunca in tomberonul TV-ului pe Chic Butoschi si Brandi si Mustata de Creier Prajit
Shit just goes real, sis
Normal ca mi-au placut, ma bucur ca am avut ocazia sa le vad...pacat de cei mici de acum, nu mai au parte de atata veselie ca noi.
Daa... niciodata nu le voi putea uita. au fost desenele copilariei mele. Jack piratul cel teribil, sissi, copii de la 402 si louie au fost printre preferatele mele ^^. desenele de azi mi se par total neinspirate plus ca ii invata pe copii numai prostii :\
Ce disney? Cati ani ai? Eu am 11! Imi amintesc de acele desene ca si cum ar fi fost ieri dar in ceata toate! Ganditi-va ce generatie am prins noi! Va aduceti aminte de printesa sissi? Ne invata ce este dragostea nemuritoare si puterea de a nu renunta! Hanna montana ce te invata?! Sa fii o fata smechera care se imbraca si te face sa razi(cica te face sa razi)...Actrita e o drogata si nu intru in detalii! Amintiti-va si aveti puterea sa mai rezistati cu amintirile...Am putea face ceva?
Ia spuneti voi oare putem face vreo ceva sa mai aducem postul tv fox kis inapoi---apropo ma numesc marius joby,, am 17 ani dar nu am uitat nici odata de acele desene animate foarte tari,,, pinochio,,, pitar-pen,,, x-man, spiderman,,, fffffff multe multe desene tari ID-(marius_joby)