Normal că nu-ți convine să lucrezi cu program de 12 ore pentru salariul minim pe economie,în timp ce alții își aduc rudele, cunoscuții, etc., oameni care nu au pregătire, nu știu ce și cum să lucreze și îi tratează pe alții cu superioritate. Poți trece și preoții pe lista ta.Iau preoții într-o singură zi de la o singură persoană salariul tău pe o lună. Crede-mă, am văzut un caz real.Și am întâlnit multe situații.Să nu mai spun de persoanele cu pensii mari care lucrează pe locul tău și ție îți spun că ești tânăr și poți găsi oricând un loc de muncă.Tot caz real.Societatea de azi e defectă și te obosește, te seacă de energie.Acum te mulțumești dacă ai un salariu la sfârșit de lună.
Am picat la jandarmi pentru o cicatrice. Mai sunt câteva sute de joburi pentru tine.
Munca nu este numai cu mâinile e și cu mintea. Asta face ăla.
Daca esti la fel de "bun" pe sport si engleza cum esti pe romana, e cam clara treaba.
Tu n-ai accepta sa intri cu pile undeva?
Daca ai bagat pana si psihologii in aceeasi oala, e grav.
Vorbeste frustrarea din tine.
Bine,du-te sa dai banii la psihologi, ce te tin eu? din curiozitate ce a facut psihologul pentru tine? in afara sa iti dea niste tehnici? care aia ii dai pe o sedinta? ca te asculta? nu mersi am cu cine sa vorbesc, acum poate ai dat tu de un psiholog bun, pai ala al meu in afara de 2-3 exercitii nu mi-a mai facut nimic,vorbea de luna, de soare si abera si multe tampenii, pai ala imi zicea mie ca tragea cocaina, poftim, ti se pare interesant asta? eu pentru asta dadeam bani, sa il aud pe ala ca noi toti suntem lenesi si prosti numai el e destept si are autocontrol, eu nu te tin, vezi chiar sa cauti un terapeut mai scump si chiar sa faci cat mai multe sedinte.
Am colegi care sunt pe pile la munca veri unchi nepoți nu-i în Invidiez și nici ura pe ei nu am.
adelinadelindada întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: