| Sissiliaღ a întrebat:

Voua va convine timpul in care v-ati nascut? Sau a-ti fi preferat alta epoca... cea in care dragostea era chiar adevarata, sincera, inofensiva, unde doamnele purtau acele rochii lungi, si erau cu adevarat feminine, finute, cu aerul acela misterios, cand baietii le curtau intr-un mod asa de placut si romantic, si nu exista stilul asta atat de vulgar ca in zilele astea, unde nu existau baieti asa de grosolani ca acum, si se purtau ca niste adevarati cavaleri, iar fetele chiar erau adevarate domnisoare, nu ca acum... Voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Visezi draga mea esti in 2011 -asta este realitatea - de ce sa ne aducem aminte din trecut-sa traim din vise?

| zăGhost a răspuns:

Evul Mediu sună draguţ, dar tind să cred că m-am născut în această perioadă cu un scop, deci dacă aş alege unde să trăiesc aş spune secolul 21.

| d1onn5o a răspuns:

Toate detaliile astea "dragostea era chiar adevarata,sincera,inofensiva," si "cand baietii le curtau intr-un mod asa de placut si romantic,si nu exista stilul asta atat de vulgar ca in zilele astea,unde nu existau baieti asa de grosolani ca acum, si se purtau ca niste adevarati cavaleri, iar fetele chiar erau adevarate domnisoare" le-ai observat in filme, sau in carti, nu le-ai observat tu pe viu, prin urmare Nu ai de unde sa stii ca sunt adevarate, sau nu.
Ca sa raspund la intrebare, Da mie imi convine timpul in care m-am nascut.

| Patty99 a răspuns:

As vrea sa traiesc undeva unde lumea nu ar fi asa baietii sa se ia de fete unii sa faca misto de altii, sa se scuipe sa se bata sa se injure...pur si simplu sau oamenii care isi inseala sotiile pentru bani pe vremuri oamenii nu erau asa parca toti nu ar avea 7 ani de acasa... buna intrebare care te pune rau de tot pe ganduri.straight face

| jordan210cm a răspuns:

Chiar asa de romantica esti incat ai prefera sa traiesti in imperiul roman sau in perioada interbelica?
Crede-ma ca generalizand sentimentele oamenilor si felul lor de a fi nu te va face sa gasesti raspunsul pe care il cauti.

| Luvly a răspuns:

Hey!
Suna super dragut! Dar. s-a dus si timpul acela din pacate!
Asi fi vrut macat o zi sa vad cum este sa fie ca atunci.
Nu m-am gandit niciodata in ce timp sa ma nasc.thinking Probabil intr-unul in care nu mi-se critica personalitatea si stilul meu de a fi dar. va fi doar o agonie pentru ca asta nu va fi niciodata sad.
Pa, pa.

| Sissiliaღ explică:

Auziti,daca nu va convine intrebarea si vi se pare atat de stupida de ce nu va vedeti de treaba voastra si numai raspunde-ti?