| inflicted a întrebat:

Voua va e frica de grupuri de baieti cand se apropie de voi pe strada?

Intrebarea e pentru fete

36 răspunsuri:
| numeunic a răspuns:

Nu. Lor le este frica de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tremur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o stare aiurea pentru că am fost de multe ori hărțuită și mă aștept mereu să se ia de mine. Celceștietot e un agresor 100%

| SilentRain a răspuns:

In plina zi undeva aglomerat, nu
Seară pe unele străzi nu prea circulatate, da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Și mai te autointitulai Lucifer
Fluturașh All Day

| Celcestietot a răspuns:

,,acum 37 minute | caste a răspuns:
Am o stare aiurea pentru că am fost de multe ori hărțuită și mă aștept mereu să se ia de mine. Celceștietot e un agresor 100%''

Ceeee laughing laughing?

| inflicted explică (pentru Celcestietot):

Unde e partea amuzanta?

| Celcestietot a răspuns (pentru inflicted):

Ai modificat intrebarea, pentru ca inainte nu scria ca este pentru fete. Da, sunt foarte atent la detalii si raspunsul meu o sa ramana neschimbatwinking. Inainte facea referire la ambele sexe si apoi am inceput sa rad prin acel comentariul trimis. Daca unui barbat ii este frica de asa ceva, care este diferenta dintre el si o femeie? Ai inteles acum,, unde este partea amuzanta''?

Acum de ce m-ai evaluat cu nefolositor si eronat dupa explicatia data?!

Ca razi ca prostu

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah cat ma enervează asta
Sunt un Lucifer - băiat -cuminte, nu Fluture lesinat

| SilentRain a răspuns (pentru Celcestietot):

Daca si tu esti agresor, Viorica Dancila știe gramatica limbii romane

Rad pentru ca am putere fizica si intrebarea era irelevanta, ilogica etc, atata timp cat nu ai specificat sexul.

https://imgur.com/a/HPOAQlg

Mai fac screen, deoarece stiu ca umblati cu smecherii, doamnelor rolling on the floor rolling on the floor!

| Celcestietot a răspuns (pentru SilentRain):

Mai bine de atat nici ca se putea zice laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Ești amuzantă pentru că tu nu știi gramatică nici cât Viorica laughing dacă n-ar semnala presa, ai crede că vorbește exact pe limba ta.

| Celcestietot a răspuns:

,,acum 1 minut | caste a răspuns (pentru SilentRain):
Ești amuzantă pentru că tu nu știi gramatică nici cât Viorica laughing dacă n-ar semnala presa, ai crede că vorbește exact pe limba ta.''

Caste, pe tine nu te-a mai bagat nimeni in seama, asa ca poti sa dispari de la aceasta intrebare laughing.

Daca ai facut screen inseamna ca ai stiut exact la ce m-am referit

Imi scrii exact datele problemei, ca se poate interpreta altfel si dupa poate o sa rada si altii ca prostul. Asa ca, exprima-te corect data viitoare. Am dreptate, asa ca nu mai ai ce imi scrie.

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna. Iti inteleg teama. Probabil din cauza ca ai vazut cazuri reale cand grupuri de vagabonzi sau baieti cu un nivel scazut de educatie striga dupa fete, le fluiera, le urmaresc sau le vorbesc urat. E firesc sa iti fie teama cand stii ca e plina lumea de violatori, pedofili, oameni cu probleme psihice sau obsedati sexual. Sau pur si simplu oameni needucati care se distreaza pe seama slabiciunilor tale. Poti consulta un psiholog daca simti ca aceasta teama iti da mintea peste cap. Pastreaza-ti calmul! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sansele ca un grup de baieti intalniti pe strada sa iti faca ceva rau sunt infime., pentru ca sunt in grup si fiecaruia ii e rusine de celalalt. Mai degraba daca dai de unul singur atunci sa iti fie frica.

| AnastasiaK a răspuns:

Raspunsul e scurt si sec, dar nu vad ce as putea detalia aici: Nu.

| Drimmero a răspuns (pentru AnastasiaK):

Esti sportiva de contact, e normal sa ai un curaj in plus. Daca te-au atins si-au luat-o. Ce sport practici?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica? Ce ai patit?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Drimmero):

Ah, m-ai prins repede laughing Strict la nivel competitional, kickbox in prezent si karate in trecut. Asa, de placere, mă mai "joc" si pe reguli de box, muay thai si ocazional si foarte rar, lupte.

Ai zis-o ca si cum ar fi un 'fleac' )))
Succes la meciuri, da-le la ficati!

Te-am mai citit pe aici, am vazut ca le ai cu sportul de contact, cred ca esti singura de aici care practica dintre femei.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Drimmero):

Multumesc mult, dar momentan ni le-a anulat/amanat corona pe toate. Astept sa se deschida salile macar ca deja simt ca ma antrenez pentru maraton big grin

Cu placere. A dat corona iama in toate domeniile, vor reveni lucrurile la normal curand, trebuie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă am o zi proastă, nu.

| Alverto a răspuns (pentru numeunic):

Da, ești periculoasă tu așa de fel : )) Sunt sigur că ești o balenă și de asta : )

Întrebări similare