Stii filmu ala 2012? exact ce au facut familia aia asta as face si eu.
si daca nu l ai vazut : familia aceea au luptat incontinuu si pana la urma au supravietuit.
Chiestia asta cu 2012 este stupida.Mereu zic ca vine sfarsitu lumii m-am obisnuit.
Imi este frica de moarte, oricarui om ii este.
Imi e frica de necunoscut, iar moartea e necunoscutul insasi, deci imi e frica... 2012 nu aduce neaparat apocalipsa, poate fi doar o schimbare in bine sau rau, luandu-ne dupa nenumaratele previziuni... http://www.youtube.com/watch?v=ZNx9K-PCE9E poti sa asc mel;)
apocalipsa nu are cum sa vina asa POC din senin. crezi in toate prostiile astea?
exista factori care ne ameninta planeta dar nu e ceva supranatural
ex asteroizii.prin 2003 se stabilise ca in 2019 un asteroid va lovi pamantul dar in 2009 au schimbat au zis ca va trece pe langa pamant.am auzit ca un asteroid va lovi pamantul in 2036...astea ar putea fi amenintari... dar nu e ceva supranatural.
Si continui cu alti 2 factori
1. Soarele in 5 miliarde de ani Soarele va ajunge la sfarsitul "vietii" se va dilata inghitind plantele mercur venus pamant si afectandu-le pe marte jupiter si saturn. asta e un lucru care stim cu siguranta ca se va petrece
2. Luna se indeparteaza de pamant cu cativa cm pe an dar in miliarde de ani se aduna...de ex acum 4 miliarde de ani Luna era la 40. 000 km de pamant acum e la peste 400. 000. Odata cu indepartarea Lunii oscilatiile axei Pamantului vor fi tot mai mari Pamantul se va inclina si la 90 de grade.asta inseamna ca un pol va fi indreptat spre soare si un pol nu. asta inseamna desert intr-o emisfera si gheata in cealalta. Dar acest fenomen s-ar produce daca Soarele nu ar "sosi" primul.
Un exemplu bun cum ar arata Pamantul in viitor daca nu s-ar dilata Soarele este planeta Marte care are oscilatii si de 60 de grade.acum Pamantul are axa inclinata la 23. 5 grade si oscilatii mici.pana in 1. 5 grade.
Lucrurile astea ne ameninta planeta nu calendaru maiasilor sau cine stie ce chestie.
De ce sa imi fie frica de ea? Stie cineva cum e dincolo de moarte? Ce imi pasa daca mor maine sau peste doi ani? Nu regret nimic si nici nu am de gand sa imi pierd timpul cu regrete absurde
In primul rand, Apocalipsa nu va veni tocmai in 2012 la ora la care cred cercetatorii aia stupizi.Nici un om nu stie cand va veni, ne va lua prin surprindere.Va veni atunci cand n-o sa mai exista pic de credinta in lume.Si ce as face eu...Pai nu pot face nimic:atunci toti oamneii care mai traiesc vor merge la Judecata, unde se va decide soarta lor.
Nu ar trebui sa va fie frica de moarte.Mie nu imi este.Se spune ca doar trupul moare si se descompune in lucrurile din care a fost zamislit, iar sufletul traieste... Cine stie poate moartea e un prag spre o lume mai buna