Pun pret pe aspect altfel nu ma simt atras, numai ca si pe mine ma cam doare in the ass deoarece sant satul sa ma bag in seama cu femeile
Da asa e, noi masculi doar la suflet ne uitam ce sa spun devenim femeieii pe zi ce trece
Intr-adevar, aspectul nu conteaza ci interiorul.
Dar pana sa ii cunosti interiorul, trebuie sa treci de aspect, iar cum aspectul se vede inaintea mentalitatii...
De aspect?
Da.
Mi se pare şi normal ca persoana care îmi e prieten/prietenă să arate decent. Şi când spun asta, mă refer să fie îngrijit, să-şi respecte corpul şi să aibă grijă de el.
Nu îmi pasă dacă e urât/ă, gras/ă, atâta timp cât e o persoană cu care mă înţeleg şi cu care îmi face plăcere să stau.
Hey! In primul rand multumesc pentru intrebarile excelente pe care le pui. Imi face mare placere sa raspund la astfel de intrebari, mai ales intr-o zi de duminica in care toata lumea se relaxeaza iar eu nu am ce sa fac.
Daca te deranjez cu raspunsurile mele atunci sa-mi spui si voi evita sa-ti raspund. (Stiu ca in ultimul timp ti-am raspuns pe la mai multe intrebari si de aceea zic...sa nu te supar cumva)
As minti daca as spune ca nu ma uit la cum arata un om...insa am intalnit destui oameni ca sa realizez ca interiorul conteaza.
Atunci cand mergi pe strada si esti tacut nu ai cum sa vezi un om decat pe exterior,trebuie sa vorbesti cu el pentru a descoperi comoara sau negura pe care o are in interior,lucru ce mi se pare cat de cat dificil.
Eu unul consider ca niciun om nu este urat,fiecare are un gram de frumusete in el numai ca unii muncesc mai mult decat altii si datorita activitatilor acestora incep sa se neglijeze atata tot.
Sincer,ca baiat,nu pot spune ca nu imi pasa deloc de aspect,pana la urma toata lumea prefera un partener de viata care sa arate bine,nu?
Da, imi pasa de aspect dar doar in unele cazuri, sa ma fac inteles. Poate ca sunt eu ciudat doar ca sunt dezgustat de cateva lucruri precum tatuajele, piercing-urile si mai ales silicoanele.
Consider ca este o jignire la adresa corpului tau... Imi cer scuze daca ai asa ceva si daca te-am jignit. In astfel de cazuri imi pasa de aspect. Am un oarecare dezgust pentru astfel de oameni ce isi strica trupul intentionat in timp ce alti oameni bolnavi tanjesc dupa un corp perfect precum al lor.
Sa ma fac inteles la partea cu tatuajul... nu am nimic cu mesajele subtile sau cu tatuajele mici, am ceva numai cu exagerarile pe care le vedem si la televizor cateodata. Este dureros si pentru ce? Doar ca sa ramai marcat pe viata...
Sa revenim la intrebare. Eu insumi nu sunt next top model, asa cum nici prietenii mei nu sunt obligati sa fie.
Partea rea este ca nu am intalnit pe nimeni pana acum care sa aiba un corp perfect si sa detina si o comoara in interior. Calitatile si defectele pot sa aiba o anumita egalitate dar nu cred ca este posibil sa gasesti o persoana care este si incredibil de frumoasa si incredibil de inteligenta...nimeni nu este perfect. Fiecare are un gram de rau in el asa cum fiecare are ceva special care il defineste.
Deci imi pasa si nu imi pasa.
1.Ca baiat imi pasa de cum arata o fata din motive pe care le stii si tu... Pana la urma asa sunt toti baietii...chiar daca nu o arata.
2.Nu imi pasa de cum arata ceilalti din jurul meu intrucat am intalnit destui oameni frumosi care sa aiba o fire foarte rea si multi oameni considerati "urati" de catre cei din jur care sa detina cunostinte vaste in anumite domenii si sa fie o companie foarte placuta.
Sa-ti dau un exemplu. La inceputul clasei a 9-a am intalnit 1 baiat cu ochelari ce parea foarte linistit.Era unul din colegii pe care ii intalnisem pana in acel moment. Ma gandeam "Sa vezi ce informatica o sa faca el, oare cat stie mai mult ca mine?" (intelegi tu) si dupa am vazut ce comportament rau avea...a ramas si corigent.De atunci am invatat sa nu mai judec pe nimeni dupa aparente. Toata lumea are ceva bun in ea si toata lumea are ceva rau.
Acesta este echilibrul lumii ce ne inconjoara.E ca si cum s-ar merge dupa o "Lege a compensatiei" Adica ai primit frumusete si ai pierdut inteligenta si invers. Este doar parerea mea-nu intentionez sa jignesc pe nimeni.
Subliniez, singura situatie in care mi-ar pasa de aspectul cuiva ar fi in cazul persoanei iubite din motive pe care le stie toata lumea, atat!
Iti doresc o zi placuta in continuare!
Nu mint. Nu îmi pasă dacă omul e urât sau frumos, atâta timp cât arată ca un om și nu ca monstru din vreun film horror.
Doar nu vrei să zici că ai alege să nu fii prieten cu cineva din simplul fapt că e urât, fără a încerca să vezi dacă are vreo altă calitate?
Vrei să zici că prietenii tăi care sunt mai frumoși înseamnă mai mult pentru tine decât restul prietenilor tăi?
Ma lasi cu astea? Ti-ai dat examenul. Ai spus ca nu-ti pasa de aspectul fizic iar acum faci o exceptie " atata timp cat arata a om si nu a monstru... ". Oamenii urati sunt frustrati si multi dintre ei isi cauta scuze, cum ca aspectul fizic nu conteaza ci doar sufletul. Conteaza absolut tot, trebuie sa-ti folosesti calitatile pe care le detii nu sa fi ipocrit, iesi in fata cu ce ai si atat.
Nu conteaza in mod special asptectul, cel putin nu la prietenii mei. Ma intereseaza asa doar aspectul partenerei, trebuie sa aiba si ceva trasaturi frumoase, normal.
Caracterul e cel mai important, dar cine spune că nu îl interesează deloc aspectul fizic e un mincinos.
Mă interesează, dar frumusețea e doar un bonus, nicidecum o calitate.
Pe scurt. Felul is care arata cineva poate spune multe.Nu e bine sa judecam bazat pe prejudecati dar daca unbli in blugi rupti si cu sapca pe la spate nu dai o prima impresie buna.
Nu.Multii oamenii judecă după aspectul unui om.Dar niciodată nu judeca o carte după coperți!