Imi pasa doar de prietena mea si de parintii mei ceea ce gandesc despre mine iar restul de aia nu mai pot sa creada ce vor.
Depinde. Îmi pasă de părerea oamenilor cu capul pe umeri, nu de părerea unor ratați care nu știu ce scot pe gură.
Dacă vreun șmecher de cartier îmi zice că sunt no-lifer pentru că învăț bine, nu ascult rap de rahat și clubăreală și sunt calm, la locul meu, nu fumez, nu beau etc. de ce mi-ar păsa?
Baftă
Depinde.
Imi pasa de parerile prietenilor mei adevarati si parerile oamenilor care au minte.
Nu-mi pasa de parerile celor care vorbesc ca se se afle in treaba si o fac doar din rautate.
Nu. Pentru ca de fiecare data cand imi zice cineva ceva adica ma jigneste eu incep sa rad si apoi el se simte jignit si nu ma mai face cum facea inainte, da nu stiu de ce se simte jignit cand rad
PaPa pUp
Nu imi pasa decat de ce spun profesorii si parintii.cel putin pe ei am baza ca nu vorbesc rahat aiurea in ajutorul lor.
Hmm... depinde.
Inainte eram tare sensibila la parerile celor din jur. Dar am realizat ca ma voi duce naibii in felul asta.
Daca este o parere de bine, ma inveselesc si imi pasa oarecum sa nu ii creez persoanei respective o dezamagire.
Daca e de rau, depinde de persoana. Incerc si eu sa gasesc niste defecte legate de acel subiect si de ea. Chiar daca nu am dreptate.
Bafta.