Nu,nu-mi pasa pentru ca atita timp cit eu gindesc doar lucruri bune despre toti si sunt buna nu e problema mea daca altii gindesc altfel.
De cele mai multe ori doresc sa stiu ca sa fac din vreme listele cu cata carne pot sa le umplu frigiderele,inainte de sarbatori stii? gen paste, craciuni, revelion, eu ma asigur ca au carne din belsug. Si nu doar atunci, cand e nevoie ii aprovizionez ce atat.
Exista persoane la a caror parere tin.
In general, nici nu-mi pun intrebarea ce cred altii despre mine.
Sa nu fiu ipocrit da, dar depinde cine anume spune acel lucru in functie de legatura emotionala cu persoana respectiva
Nu-mi pasa, atata timp cat ei nu ma cunosc, nu au de unde sa presupuna ce si cum despre mine!
Inventeaza ei ceva si tot te vorbesc! Asa e lumea din zilele noastre. Au o mentalitate extrem de scazuta!
Limitati si amarati!
Ma bucur ca imi dai dreptate!
Cand dreptatea exista, atunci o acord.
Ma simt flatata!
De ce?
Ca am avut dreptate!
Ai avut dreptate, dar 'add-ul' la friends cand il mai dam si noi?
Cu alta ocazie.
Ok, preferi ca notificarile sa nu-mi apara si vice-versa!
Aha.
E, acolo si mie imi place!
Nu-mi pasa chiar deloc, ba mai mult, chiar imi place sa stiu ca celelalte persoane ma vad altfel decat sunt.
Imi pasa de parerea doar celor care ii am aproape... prieteni apropiati... dar de restul care nu ma cunosc si nu stiu cine sunt, nu-mi prea pasa de parerea lor data degeaba!
Nu traiesti cu lumea. Si mie imi pasa, inainte. Acum, nu. Am invatat ca, si daca ma complic si daca nu, ei tot pe a lor o tin.
Da bine, ai dreptate.
N-o să mai fiu aşa curioasă şi nici n-o să-mi mai pese. E bine?
Ce varsta ai?
Sub 20.
Si eu am trecut prin multe la viata mea... si acesta poate fi un motiv pentru care nu imi pasa de opinia lumii.
Recunosc. Imi pasa inainte, doar ca mi-am dat seama cu timpul, ca si daca imi pasa si daca nu, ei tot aceeasi opinie au despre mine. E o vorba ''cu cat iti pasa mai putin cu atat esti mai fericit''!
Esti sigura ca nu ai doar impresia...ca nu te intereseaza?
Autosugestia poate crea iluzii.
100%, sigura!
Câteodată. În mare parte iau în seamă observațiile persoanelor pe care le respect.