Daca Romania ar fi o țară cu oameni sănătoși mintal la cap fiecare ar vedea de viață lui,dar români sunt creștini deci sunt bârfitori,fac bulling, le place sa umilească, sa îți bagă joc, sa jignească, normal că astfel de societate infecta dăunează unui om normal, de asta tăriile civilizate progresează diferit
Ai foarte mare dreptate.
Asta este soarta romanului! Oamenii din alte tari sunt mult mai diferiti decat noi, dar diferinti intr-un sens bun
Natie ca tiganul, romanul numai exista pe lumea asta
Suntem de toata rușinea din păcate, nu vom evolua niciodata
Buna.Nu.De ce ti-ar pasa de parerea cuiva pe langa care treci de cateva ori in viata asta(considerand ca ramai in acelasi oras) fara macar sa-ti dai seama? Total inutil.
Ma cunosc si stiu ca principiile mele sunt corecte, atit timp cit sunt buna la suflet, binevoitoare si corecta, carora nu le plac inseamna ca sunt certati cu legea, cu bunele moravuri sau cu legile nescrise ale bunei convietuiri sociale, deci nu ma intereseaza parerea unor astfel de oameni.
Asa de tare mi se rupe incat se aude cum paraie!
Dar despre ce ar fi mai exact parerea strainilor? Despre comportament sau infatisare sau ce?
Nu. Nu-mi dau de mancare, nu-mi tin de cald, nu fac lucrurile in locul meu. De ce sa-mi pese?