Prefer arahidele si sepiile, desi nu merg bine la gust. Da probabil as accepta o tarantula, sunt pufoase si mai ales imi plac paianjeni. Un sarpe nu prea as vrea deoarece sunt periculoase si nu stii ce accident poti avea cu ei. Desigur depinde ce sarpe si daca nu are venin. Deci as accepta ca animal de companie o tarantula sau un sarpe.
Ba tu esti prost la cap? cum dreacu sa aceepti o tarantula sau un sarpe? tu nu stii ca sunt animale veninoase?
Nu.in nici un caz.Desi eu locuiesc intr-o zona cu destul de multe broaste.Stau la casa.Dar mi se par foarte scarboase.
Ce scarbos? de ce ai pus asta la gastronomie? vrei sa ne faci pe toti sa vomam. mi se face greata deja
Ramle gandaci nu imi plac de loc.eu sunt mai ciudata adica de paianjeni aia mici care se mai fac in casa sau unde nu umbli mult timp mi foarte frica tip cand i vad dar tarantulele imi plac si mi-ar place sa am una acasa.Serpi i iubesc:X:Xma rog de mami de 2 ani sa imi cumpere un sarpe da nu vreami se par incrdibili si imi plac foarte mult serpisper sa reusesc sa imi cumpar unu
Nu imi plac ramele si gandacii Dar un sarpe chiar planuiesc sa imi iau dupa ce ma mut la casa mea (elaphe guttata - sarpele de porumb) si mi-ar place si o soparla paianjenii imi plac doar sa ii studiez de la distanta nu mi-ar place si sa detin unul :-p
RpxOnAir întreabă: