| Anelide a întrebat:

Voua va plac ramele gandacii paianjenii tarantulele?
Ati accepta un animal de companie o tarantula sau un sarpe?
Cum vi se par aceste animale/arahnide/serpii?

14 răspunsuri:
| TheFictionist a răspuns:

Am...râmofobie.

| asjkldfg a răspuns:

Eu am o tarantula ca animal de companie! Deci DA!

| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Prefer arahidele si sepiile, desi nu merg bine la gust. Da probabil as accepta o tarantula, sunt pufoase si mai ales imi plac paianjeni. Un sarpe nu prea as vrea deoarece sunt periculoase si nu stii ce accident poti avea cu ei. Desigur depinde ce sarpe si daca nu are venin. Deci as accepta ca animal de companie o tarantula sau un sarpe.

| Danişor a răspuns (pentru CastronulCuCeapaVerde):

Ba tu esti prost la cap? cum dreacu sa aceepti o tarantula sau un sarpe? tu nu stii ca sunt animale veninoase?

| aneta a răspuns:

Nu.in nici un caz.Desi eu locuiesc intr-o zona cu destul de multe broaste.Stau la casa.Dar mi se par foarte scarboase.

| tuGatita a răspuns:

Ce scarbos? de ce ai pus asta la gastronomie? vrei sa ne faci pe toti sa vomam. mi se face greata deja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut 20 de serpi micuti de balta. Am avut si o soparla. Paianjenii nu prea cred. O soparla sau o broasca testoasa merge happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să îi mănânc, în niciun caz. Categoria, fată!

| yonutz1 a răspuns:

Imi plac arahidele laughing. Animalele astea sunt infricosatoare xD

| deniisu a răspuns:

Ramle gandaci nu imi plac de loc.eu sunt mai ciudata adica de paianjeni aia mici care se mai fac in casa sau unde nu umbli mult timp mi foarte frica tip cand i vad dar tarantulele imi plac si mi-ar place sa am una acasa.Serpi i iubesc:X:Xma rog de mami de 2 ani sa imi cumpere un sarpe da nu vreacryingmi se par incrdibili si imi plac foarte mult serpihappysper sa reusesc sa imi cumpar unuhappy

| stefi26 a răspuns:

Eu unul ador chestile astea si am avut si un sarpe de vreo 1.70 negru

| Ineffable a răspuns:

Nu imi plac ramele si gandaciibig grin Dar un sarpe chiar planuiesc sa imi iau dupa ce ma mut la casa mea (elaphe guttata - sarpele de porumb) si mi-ar place si o soparla happy paianjenii imi plac doar sa ii studiez de la distanta nu mi-ar place si sa detin unul :-p

| Batista43 a răspuns:

Mie mi se par aceste animale ca sun cele mai groaznice.

| laura93 a răspuns:

Sunt cele mai infricosatoare aniumale:-s mai ales serpii:-s

Întrebări similare