Un maxim 20 rânduri mai citesc și eu.
Dacă e incitant și captivant, citesc în continuare. Dacă e redundant, trec peste.
În schimb, sunt useri care scriu kilometrii și pe care nu-i citesc deloc, pentru că le știu stilul. Nimic nou sub soare.
Într-adevăr e interesant cum unii pot băga atât de puțină informație în atât de multe rânduri.
Sincer, răspunsurile mai lungi de 10 - 15 rânduri, nici n-am răbdare să le citesc.
Cine naiba sta sa citeasca bla-bla-urile kilometrice si care nu au prea multa substanta? Dar asta e stilul unora sa trancaneasca fara rost.
Sunt foarte multi care vor sa dea impresia ca sunt inteligenti si sa arate cat de multe stiu.
În general întrebările sunt de asa natura încât trebuie dezbătut mai amplu, sau dezvoltata ideea.
Și în fond, e un site unde te descarci și îți spui oful.
Dacă e un subiect complex și necesita mult de scris atunci se explică răspunsurile lungi. In schimb daca e o informație simpla pe care ai putea s-o comunici în câteva rânduri dar te lungești și scrii întregi paragrafe, atunci acestor useri probabil le place să tasteze sau sa comunice mult în mediul virtual.