| Bunddy a întrebat:

Vouă vă plac userii care nu știu să se exprime concis și la obiect și răspund la întrebări cu km întregi de text?
Chiar e nevoie să dai un răspuns cu tone de bla bla-uri?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Un maxim 20 rânduri mai citesc și eu.
Dacă e incitant și captivant, citesc în continuare. Dacă e redundant, trec peste. laughing
În schimb, sunt useri care scriu kilometrii și pe care nu-i citesc deloc, pentru că le știu stilul. Nimic nou sub soare.
Într-adevăr e interesant cum unii pot băga atât de puțină informație în atât de multe rânduri. laughing

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu! nu-mi plac si nici nu-i bag in seama... laughing

| AndreeaWTS a răspuns:

Sincer, răspunsurile mai lungi de 10 - 15 rânduri, nici n-am răbdare să le citesc. laughing

| DragosBira a răspuns:

Cine naiba sta sa citeasca bla-bla-urile kilometrice si care nu au prea multa substanta? laughing Dar asta e stilul unora sa trancaneasca fara rost.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt foarte multi care vor sa dea impresia ca sunt inteligenti si sa arate cat de multe stiu.

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Depinde de context, daca mi se par interesante le citesc

| Freya1 a răspuns:

În general întrebările sunt de asa natura încât trebuie dezbătut mai amplu, sau dezvoltata ideea.
Și în fond, e un site unde te descarci și îți spui oful.

| CostinAlamariu a răspuns:

Da, îmi plac smug

| AdioTPU a răspuns:

Dacă e un subiect complex și necesita mult de scris atunci se explică răspunsurile lungi. In schimb daca e o informație simpla pe care ai putea s-o comunici în câteva rânduri dar te lungești și scrii întregi paragrafe, atunci acestor useri probabil le place să tasteze sau sa comunice mult în mediul virtual.