Imi place pentru ca isi arata pe fata stilul ei externic,nu se ascunde dupa deget si nu incearca sa fie ce nu e,pe scurt e UNICA in felul ei, si ii dorec si mai multa faima si succes pe mai departe.Ea, M.J SIMadonna sunt unici in felul lor fiecare a avut un stil pe care l-au expus fara pudoaresi ca atare au castigat si vor ramane in istoria muzicii.Bravo lor.
merit fundita?
Ce sa-ti place frate la ea? e dusa rau.chiar si marlyn manson e mai breaz decat aia... sper ca te'am lamurit
Clar nuuu! Cum zice si alexx ce sa iti placa la ea? In plus nici nu se stie daca e femeie. wtf?!
Am o prietena moarta dupa lady gaga si nu stiu ce poate sa vada la ea si se poarta exact ca ea
Nu stiu daca "placut"se poate numi sentimentul cu care privesc faptura ei de persoana excentrica sau ii ascult straniile melodii,dar,oricum, e o personalitate originala si socanta, cu buna stiinta.Ma minuneaza capacitatea ei de a fi convingatoare intr-o atitudine si o infatisare care altora li se poate parea dificil de sustinut mai mult de un episod.Lady Gaga imi pare un excentric bine controlat si eficient in a-si atinge scopul si anume de a-si fauri un stil nu numai remarcabil, dar si durabil.Cel putin deocamdata domina lumea atat de diversa a muzicii.E o interesanta si originala pata de culoare, dar nu cred ca se va impune ca o veritabila personalitate precum cea a lui MJ sau Fredy Mercury.Acum e momentul ei, insa...
BugsBunny_8643 întreabă: