Acum cativa ani aveam o cu totul alta parere, insa acum, intr-adevar, imi place foarte mult. Citesc, in prezent, doua carti. Ultima am terminat-o acum doua saptamani.
Pe mine rar ma fascineaza vreo carte care sa ma faca s-o citesc,, sunt pretentios si nu-mi place orice poveste, dar daca intr-adevar exista vreuna care sa ma captiveze, as sta pentru ea cu siguranta destul pana ii termin intreg volumul.
Ultima oara a fost pe la liceu/
Da, imi place. Momentan citesc in paralel 3 carti, 2 in germana si una in romana
Tu cum stai cu cititul?
Bine
Am 4 carti de citit, si imi mai aduce o ruda 3
Le citesc in vacanta care vine
Interesant. Ce gen?
Aventura
Una e despre razboi
Hmm... Captivant. Eu citesc un roman istoric despre comunism, nazism si fascism. Se numeste "Ich sehe rot". Daca stii germana ti-o recomand pentru cultura generala. E chiar destul de interesanta.
Habar n-am de germana
Pacat... Dar sti ca nu e prea tarziu sa inveti?
Stiu, dar utie repede ce nu folosesc
De exemplu limba engleza abia o mai stiu
Atunci ai putea sa o folosesti. Iti va fi utila, crede-ma, iar daca nu o repeti, vei uita absolut tot si in viitor iti va parea rau ca nu ai invatat la momentul oportun.
N-am timp sa invat
prefer sa fac altceva
Imi place sa citesc carti dar nu imi mai place sa investesc in ele pentru ca a doua oara nu mai pot sa le recitesc, mi se ia cand imi amintesc ce urmeaza. Nu mai am placerea de a o devora intr-o zi asa ca am cam renuntat sa le cumpar. Ultima carte citita a fost acum o luna dar planuiesc sa incerc cateva carti de Agatha Christie, poate ma "corupe" sa arunc ceva bani.^^
Nu prea citesc carti. Nu gasesc carti care sa imi placa. Cred ca ultima data am citit in vara.
Imi place sa citesc...acum fiind clasa a8a nu prea mai am timp, dar citesc oricand am ocazia.
anonim_4396 întreabă: