Nu,prefer acasă sa consum alimente,dar cu lucru mai consum de exemplu iaurt cu un covrigi,in rest evul mâncatul în oraș pentru că e nesănătos și scump,evita cola, pepsi, pizza, nu sunt bune, am ajung sâmbătă la urgente din cauza a doua doze de pepsi mi-a dat un client, dar ai grija că nu e de gluma
Merg rar, cu copii mei sau cu prieteni buni, si nu merg la fast food, ca nu ma distrez acolo, ci merg la Curtea Berarilor, Beraria H, si in ultimul timp am adaugat Argentin. Am fost azi la Argentin cu doi prieteni vechi, unul nu a mancat, ceilalti doi am luat un platou Argentin Grill, 1200g, a costat 102 lei, mici, porc, pui, carnaciori, cartofi prajiti, muraturi, chiar a meritat banii, si papanasi. Cu cat ai dat tu pe o pizza mica, eu am mancat 600g din platoul gandit pentru trei persoane.
Si cum a stat prietenul sa se uite la voi cand mancati din ditamai platoul?
Mu mananca decat ce stie el ca ii face bine, nu mananca in restaurant, a venit mancat; am stat cinci sau sase ore, si banuiesc ca nu crezi ca am mancat in sase ore un platou si un papanasi; nu am mancat din platou, ne trageam pe farfurii; nu mancarea e esentiala in viata omului, ca sa poftesti la ce manana prietenii tai, pentru ca vezi ca e multa mancare. Azi m-am intalnit cu alti doi prieteni, la unul din ei acasa, am jucat un joc numit Russian Railroads, si acolo am mancat cateva tortila chips si cips Lays Oven Baked. Nu mancatul impreuna e esential in intalnirile cu prietenii.
Cand spune cineva ca mananca in oras, se subantelege ca merge cu apropiati, iar acolo mai discuta cu ei, se bucura de faptul ca sunt impreuna. Nici nu are rost sa intri intr-un local asa ca sa mananci ceva, decat daca ai treaba in oras si depasesti ora mesei. Mancare facuta acasa e mult mai buna, iar mancarea la fast food e scumpa si proasta, dar si la fast food poti sa te simti bine, daca mergi cu colegi, cu prieteni, si nu e timp nici dispozitie pentru alt tip de local. Asta mai ales in pauza de masa, sau daca va prinde ora mesei in oras.
La restaurant merg de 3/ 4 ori pe săptămână având diferite obligați dar sincer aleg foarte bine restaurantele în care merg în mall sau în alte locuri gen rulote sau tarabe nici nu ma gândesc sa bag ceva în gura la câți microbii mișună pe acolo
Inseamna ca ai bani daca mergi de 4 ori pe saptamana si nu in orice restaurant
Da într-adevăr îmi permit mai ales ca decontează firma consumația
Vreau sa ma angajez si eu acolo
Desigur angajează mai multe persoane doar ca e cam obositor și crede-mă iti amorțește fata de la atâta zâmbit forțat
3/4 ori pe săptămână? Ce plini de bani sunt unii...
Crede-mă sunt persoane care mănâncă la restaurant zilnic și nu sunt extraordinar de înstăriți dar pur și simplu nu au alta opțiune
La restaurant doar apa e 50 lei logic ca doar bogatii isi permit in fiecare zi
E doar 10 lei nu 50
Nu ies să mănânc în oraș dar îmi comand prin delivery Tazz, Glovo și Bolt Food zilnic masa acasă.
Pai o salata poate fi mai scumpa decat o portie de paste