Cateodata imi place. stiind ca fara scoala ajung un nimeni si imi place sa invat lucruri noi dar cateodata cred ca nu are rost cand vad ca multi care termina facultati ajung fara slujbe sau daca isi gasesc sunt prost platite, sistemul este de vina.
Aici depinde mult de zi şi de starea în care mă aflu, dar e plăcut uneori şi, mai ales începând de anul ăsta, mă face să mă împac cu mine, pentru că reuşesc în sfârşit să mă trezesc devreme.
Nu-mi place, dar ma duc sa nu iau absente.Si oricum n-am ce face altceva mai bun.
In primul rand ca nu-mi plac colegii, sunt dobitoci.In al doilea rand profesorii care sunt atat de plictisitori incat ma fac sa adorm cu capul pe banca.In al treilea rand materiile, prea multe, prea multa informatie ce nu o invata nimeni.Si daca o invata cineva, peste cateava luni o va uita.Totul e degeaba.
E scarbos sistemul scolar!
Eu ajung la 7 acasa, sa zicem ca invat la cele 6 materii de maine, asta ar insemna o ora de fiecare deci stau treaz pana la ora unu doar sa invat.
Ma trezesc la 8 dimineata.
Eu la ora 10 jumatate trebuie sa fiu in statie sa prind autobuzul.
Intrebare, cine dracu poate sa isi mai faca temele la 6 materii in doua ora jumatate?
In tot ce am scris aici nu am inclus : ca trebuie sa te speli pe dinti sa te speli pe fata,sa faci dus, sa mananci, sa te pieptani, sa iti faci nevoile.Astea nu se numesc nimic altceva decat igiena!
Chiar sunt curios cine e retardatul care a putut sa puna atata de multa materie intr-o programa.
Imi place pentru ca invat ceva nou. Cand am algebra sunt super fericita ca merg la scoala cand am geometrie mai putin. Mai nou invat si definitiile asa ca stiu mai mult la geometrie acum decat inainte. Sti cum e daca iti place de mic sa mergi la scoala daca te gandesti vai iar trebuie sa merg la scoala e normal sa nu iti placa. Si cand iti faci temele trebuie sa le faci cu entuziasm chiar daca nu sti sa le faci chiar corect macar sa scrii ceva decat nimic. Trebuie sa mergi la scoala ca sa ajungi cineva. Sunt uni si zic vai am salariu de 700 de lei. Oare de ce? Pentru ca nu a invatat nimic cat a fost la scoala si a ajuns sa mature strazile de exemplu. Iar altul care invata ajunge medic, avocat sau chiar arhitect care dupa mine este o meserie grea pentru ca nu oricine se poate face arhitect doar cei care chiar au talent la desen tehnic.
Sunt la facultate acum si pot zice ca am sentimente mixte. E destul de obositor si stresant, pe de-o parte, dar invat lucruri noi constant, imi construiesc un viitor si ma mentine ocupat, pe cealalta parte. Deci, da si nu, cu un +10% spre da .
Pai e bine sa mergi la scoala cu colegii si distram si noi, dar ma inerveaza faptul ca lectile pentru mine adica obiectele grele sunt nervos stiu e bine sa stii in viitor dar tot timpul sa facem lectile e dezastru
Funda