Da, m-am trezit intr-o camera intunecata (nu vedeam decat negru negru) si nu gaseam intrerupatorul
Eram la bunica-mea la tara si dormeam ca cu o verisoara de-a mea in spre seara ies afara si vad o broasca la cre vroiam sa o omor dar bunica nu m-a lasat ca a zis ca rau daca o omori mai ales daca e cusuta la gura am ramas cand ma duc ma uitam la tv cu verisoara am auzit ca si cum a cazut o galeata de tabla ca asa e acolo nu m-am speriat prima oara dar verisoara-mea da zice ca mereu se aude si nu stie de unde desigur eu nu dadeam imp pana cand am inceput sa aud cum spargea cineva farfurii in casa eu o trezeam pe mami si zicea ca nu se aude nimic ca imaginatia imi zoca feste dar auzea si verisoara am ramas toata noaptea treze si auzeam cum vb oameni in casa eram bagata in plapuma si dupa aceea auzeam pasi indreptandu-se inspre mine parca simteam cum ma atinge cineva dar nu-mi facea nimic si se auzea o voce de barbat de atunci nu am mai trecut pe la bunica o sun dar nu mai trec.
A...mai stiu una adevarata deci...
Am fost azi la baie si cand am dat sa intru usa rea blocata in fine are clot dar daca nu a ras nimeni am mai incercat odata si mi-a raspuns "ocupat "credeam ca tata dar cand m-am dus in salon tata dormea si mama facea mancare in bucatarie deci?