anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua vi s-a intamplat vreodata sa vi se faca rau cand manacti un anumit fel de mancare, chiar daca e proaspat si nu reprezinta un pericol pentru sanatatea voastra? Eu una mananc orice, nu sunt pretentioasa, dar cand vine vorba de salate de orice fel... Am vrut sa iau o cina usoara si sanatoasa si mi-am facut o salata cu verdeata, rosii, castraveti, masline, zeama de lamaie... M-am chinuit s-o mananc pe toata si mi s-a facut greata. sad La fel s-a intamplat si cu salata de avocado pe care am incercat-o mai demult, in conditiile in care eu deja il mancam sub forma de guacamole. Orice salata as manca, mi se face rau. Voi aveti o astfel de,,problema" cu un anumit fel de mancare? Ati reusit sa va,, faceti" cumva sa n-o mai aveti?

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu am astfel de probleme. Clasica salata cu rosii, castraveti, branza etc., o poti manca fara sa o prepari in felul asta. Taie ingredientele si aseaza-le farfurie. Le poti manca si asa, nu neapatrat din salata.

| Drimmero a răspuns:

O data am vomitat dupa ce am mancat un piure simplu cu piept de pui fript, nu stiu care a fost faza, dar nu am fost singurul care a patit asta in seara aia.

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

In rest nu, nu am patit sa mi se faca rau de la mancare

| Freya1 a răspuns:

Laptele dulce nu il pot bea, ma balonez instant si imi simt stomacul plin si de foarte multe ori imi provoaca greata. Ceapa verde sau usturoiul mai ales dupa masa sau seara imi provoaca acid.Fructul kaki inca imi da o stare de greata, brocoli la fel, carnea de caprioara si orce mancare ce contine grasime.

| gemeni6226 a răspuns:

Da acus 10 ani am vrut si eu sa tin dieta si sa maninc sanatos asa mi-am facut si eu o salata din rosii castravesti ceapa ulei dar dupa, wow mi-a fost teribil de rau.Cu deosebirea fata de tina ca mie mi-a placut ce am mincat si nu m-am fortat sa maninc mai mult decat mi-a picat bine si tot m-i s-a facut rau.De atunci nici nu mai probez nici o dieta doar am grija sa nu maninc mult.
Cred ca si dietele si abordarea unui regim de viata sanatos se face pe baza recomandarilor unui nutritionist care te cunoaste caci altfel nu iese bine.

| Dalmore a răspuns:

Avocado e grețos, dacă l-ai mâncat gol mi se pare normal să-ți fie rău. Mie mi-e rău dacă pun ceapă în el au în salata de vinete uneori. În salată de legume poate nu-ți pică bine lămâia aia, că-i cam acidă, ai încercat fără?

| RKBlue a răspuns:

Am problema cu pepenele rosu. Nu conteaza cand il manac, cat de copt sau dulce e, imi vine imediat inapoi(oricum nu imi place, asa ca nu e pierdere...)
Si castravetii imi sunt inamici(cei prospeti, nu cei murati), mai ales in salate.O salata care are gust de castraveti face totul sa iasa pe unde a intrat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Câteodată când mananc cu multa pofta mi se face puțin rău dar îmi trece repede.

Întrebări similare