Nu stiu daca sunt realitate... dar si eu visez tot felul de chestii ciudate.si cateodata mi se intampla...
Pfff... dar eu nu cu ei vreau sa se intample!
Am gasit pe net...
SARUT: daca visati ca sunteti sarutat va este foarte dor de cineva foarte drag, o persoana indepartata care va impartaseste sentimentul, nu va trebui sa asteptati mult si acea persoana va aparea din nou in viata dumneavoastra, in schimba daca visati ca sarutati este semn de mare necaz, un necaz mare se va abate asupra dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.
Mi mi s`au intamplat amandoua.si am sarutat, si am fost sarutata...nu puteam sa visez si eu extraterestrii
Mi-am amintit si eu ceva...acum vreo 2 luni, am visat ca ma sarut cu un baiat, si peste cateva zile am fost cu el...deci ne-am si sarutat... poate e adevarat
Sunt doar vise de noapte cum se spune.
Nu cred ca inseamna ceva rau, cu totii mai visam si lucruri ciudate.. Mi s-a intamplat si mie de multe ori.
Buna!
Unul dintre ciudatele vise a fost ca m-a mancat un urs bine ca nu s-a intamplat
Zici tu ca nu te gandesti la ei da ceva acolo este, visele reflecta starea ta si dorintele neimplinite...si nu mai crede in descifrarea viselor ca nu te ajuta cu nimica... mie una mi se pare o prostie...
Dyanady ai perfecta dreptate asa este uneori visele sunt dorintele neimplinite sau gandurile noastre
Eu am visat ca ma bateam cu fratemiu...si a 2 zi cand m-am gasit cu el, mi-a zis ca a visat el si ca se batea cu mine.cine stie... dar nu s-a intamplat nimic cu nici unul din noi si nici nu ne-am ciufulit oleaca eu am 21 de ani iar el 29ani daca eram mai mititei poate se indeplinea visul cine stie ce or insemna aceste vise
Pai se zic multe ca cica daca visezi sarpe bate vantu sau nu stiu mai ce acu' cateodata se intampla da cateodata nu si eu am visat multe si foarte ciudate doar ca, cateodata nu-mi amintesc ce am visat cand ma trezesc si acu' zici u ca nu te gandesti la ei sau de astea da subconstientul tau sa stii ca se gandeste
Mie una mi s-a intamplat... poate ai vrea sa ai ceva mai mult cu baietii pe care ii visezi...sau poate si ei se gandesc la uh...parerea mea