Daca as fi popular... as face cumva sa nu mai fiu. Dar daca as fi in continuare bogat astfel incat sa imi permit orice, mi-as lua o casa undeva pe la marginea unui oras, intr-un loc linistit cu cativa copaci, as incerca sa investesc banii in lucruri care o sa ma ajute pe mine si pe ceilalti pe viitor. Legat de masini... nu prea as avea pretentii
Bai cred ca mi-as face cate o casuta in fiecare loc unde m-as simti ok sa merg.Mi-as cumpara cel putin un mercedes, mi-aș angaja o bucatareasa, mi-as mobila si utila casa cu bun simt dar in acelasi timp sa ma si ajute, as face cel putin un adapost pentru caini si as merge in vacante.
Probabil ma îmbrăcăm în boschetari sa traiesc sărăcia, așa apreciez mai mult viața
Ce as face daca as fi faimos? Probabil mi-as inscena propria moarte pentru ca n-as suporta sa fiu faimos. Cea mai tampita viata pe care o poti avea. Nu te poti duce nicaieri fara sa te deranjeze cineva.
In schimb daca as fi bogat mi-as face o casa frumoasa, nu un palat sau ceva de genul, doar o casa cu o gradina foarte faina si mi-as cumpara o biblioteca plina de carti fiindca imi place sa citesc lol.
Si in rest as duce o viata linistita. Nu imi trebuie mie masini si mai stiu eu ce grozavii. Probabil mi-as folosi toti banii ca sa infiintez o organizatie care sa promoveze arta si filozofia in Romania, sa stiu ca fiecare român are acces la educatie de calitate in arta si filozofie.