| MissDelevingne a întrebat:

Vreau mai multe raspunsuri si idei de la voi! Vreau sa vad parerea fiecaruia din intrebarea care am pus-o!

Voua nu va pare rau ca v-ati nascut in Romania? Mie da.Ca ne critica si ne injosesc toti si strainii au o parere rea despre noi.

Si oricum simt ca nu ne putem compara niciodata cu ceilalti europeni sau din alte continente mai ales cu americanii

Dar asta e...degeaba spui M-a facut mama roman ca n-are rost sau ca sunt mandru ac sunt roman.

Plus despre populatia care ne inconjoara in aceasta tarisoara... ce as mai zic?

Mda.romancele-s femei frumose asa cred strainii... dar ce mai ca nu asta e important.Nu?

3 răspunsuri:
| ioanaandreeaji a răspuns:

Pai trebuie sa recunosc ca nnici eu nu sunt prea mandra ca sunt romanca...dar asta ethinking strainii ne injosesc din cauza tiganilor insa ei nu cred ca este o diferenta intre romani si rromilaughing deoarece tiganii sunt peste tot si normal ca vorbesc romanatongue

| MALINA_3816 a răspuns:

Nu ar trebuie sa ne para rau ca suntem romani! Singurii care putem face ceva in tara asta, ca lucrurile sa se schimbe suntem noi.trebuie luata atitudine...cu Basescu nu facem nimic.sincer.Asta-i viata dar ganditi-va ca sunt si oameni cu capul pe umeri care nu generalizeaza. Sunt si romani care au dus numele tarii in afara ei cu reusita si ne-au facut mandri. Poate intr-o zi vom fi si noi macar la nivelul altor europeni...insa important e sa speram. big grin