| Drarkness11 a întrebat:

Vreau niște statusuri... Ca să vă dau o idee, uitați această pagină de pe facebook :
https://www.facebook.com/pages/Darkness-/357319141046883 . Statusuri din acestea aș vrea!
Fundă la cele mai frumoase. ♥

Răspuns Câştigător
| DayByDay a răspuns:

Cel care zâmbeşte atunci când lucrurile iau o întorsătură proastă s-a gândit deja pe cine să dea vina.

Cea mai mare plăcere în viaţă e să faci lucrurile despre care oamenii spun că nu ai voie să le faci.

Bărbaţii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.

Hoţii îţi cer banii sau viaţă; femeile le vor pe amândouă.

Recunosc poate că ai jucat mai bine. Dar nu uita că e 1-0 pentru mine.

Îţi place să faci anchetă că un procuror … să spui zi de zi: "ştii, dacă mă înşeli, te omor"

Omul care are răbdare să nu se răzbune imediat, ori te iartă, ori se răzbună cumplit.

Nu ştiu cum n-ai văzut, are ceva-n privire.

Când deliciile vieţii prind riduri, devin amintiri.

Uneori puterea unei femei stă în eleganţă, gingăşia şi dulceaţa de care da dovadă.

La început, visele par imposibile, apoi puţin probabile şi în cele din urmă inevitabile.

Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbună-te! Dacă vrei să fii fericit o viaţă, iartă!

Prietenia este relaţia dintre mână şi ochi. Când mână se loveşte ochii plâng. Şi când ochii plâng mâna şterge lacrimile.

Singurul băiat după care voi alerga îmi va spune: mami mă prinzi?!

E complicată dragostea. Atunci când iubeşti cu adevărat simţi că pluteşti … că îţi vor apărea aripi. Ce a-şi da să pot să zbor, sau măcar să ai încredere în mine că te iubesc şi că fără tine nu pot să trăiesc! Eşti jumătate din inima mea, eşti cheia inimi mele, şi chiar nu vreau să te pierd!

Când plouă în suflet, nu-i niciodată senin afară, iar când e senin în suflet, nu plouă afară niciodată!

Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani şi dragostea nu poate fi dobândită cu forţa.

Încrederea se cucereşte greu şi se pierde repede.

She needs a hand to hold, someone who will never let her go again. And in that moment, I swear we were infinite.

Cine îşi da cuvântul cu uşurinţă, cu aceeaşi uşurinţă nu-l ţine.

Nu există fericire de care să-ţi aminteşti, fără tristeţe.

Toate adevărurile sunt uşor de înţeles o dată ce sunt descoperite; ideea e să le descoperi.

Numai un prost poate să critice, să condamne şi să se plângă – şi majoriatea proştilor o fac.

Unii oameni sunt atat de incantati de sfatul meu incat il scriu pe ziduri in loc sa-l foloseasca. Gordon R. Dickson
- Nu mi-as da viata pentru ideile mele pentru ca ar putea fi gresite. Bertrand Russell

- O celebritate este o persoana care munceste din greu toata viata pentru a ajunge cunoscuta, iar apoi poarta ochelari inchisi pentru a nu fi recunoscuta.

- Avantajul de a fi o vedeta consta in faptul ca atunci cand plictisesti pe cineva, acea persoana crede ca este vina ei. Henry Kissinger

- Varsta nu este un subiect prea interesant. Orice poate imbatrani. Conteaza sa traiesti destul. Groucho Marx

- Democratia consta in a-ti alege tu dictatorii, dupa ce acestia ti-au spus ce vrei tu sa auzi. Alan Corenk

- Democratia este minunata pentru ca ii da sansa fiecarui cetatean cu drept de vot sa faca un lucru stupid. Art Spander

- Democratia este un proces prin care oamenii sunt liberi sa-l aleaga pe cel pe care va cadea vina. Laurence J. Peter

- Viata este grea, iar daca esti capabil sa razi de ea, atunci esti capabil sa te bucuri de ea. Salma Hayek

- Oricine poate fi dragut cu oameni de care nu le pasa. Oscar Wilde

- Sa castigi fara risc inseamna sa triumfi fara glorie. Pierre Corneille

- Daca nu risti nimic risti chiar mai mult. Erica Jong

- Celui caruia ii impartasesti secretul tau ii dai libertatea ta.

- Trei oameni ar putea tine un secret, daca doi dintre ei sunt morti. Benjamin Franklin

- A seduce nu inseamna a-i determina pe oameni sa faca ce nu vor, ci a-i incuraja sa faca ceea ce in secret vor. Waiter Rant

- Este mai bine sa taci si sa fii considerat un prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi toate suspiciunile. Abraham Lincoln

- In final, nu ne vom aminti vorbele dusmanilor, ci tacerea prietenilor nostri. Martin Luther King Jr.

- Secretul succesului este sinceritatea. Daca ai reusit sa falsifici asta, ai totul. Jean Giraudoux

- Cea mai buna metoda de a prezice viitorul este a-l inventa. Alan Kay

- Nu ma gandesc niciodata la viitor. Va veni in curand. Albert Einstein

- Niciodata sa nu sfatuiesti pe cineva sa se duca la razboi sau sa se insoare.

- Cel mai urat moment pentu un ateu este acela cand este cu adevarat recunoscator si nu are cui sa multumeasca. Dante Gabriel Rossetti

- Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data (Mark Twain)

- Lumea este o tragedie pentru cei care simt si o comedie pentru cei care gandesc. Horace Walpole

- Este in caracterul putinor persoane sa felicite un prieten fara invidie cand acesta are succes. Eschil

- Nu putem iubi cu adevarat pe cineva daca nu radem cu el. Agnes Repplier

- Merita paradisul cel care isi face prietenii sa rada.

- Cea mai irosita zi din toate este aceea in care nu ai ras.

- Daca nu inveti sa razi de probleme, nu vei mai rade atunci cand vei imbatrani. Edgar Watson Howe

- Nu mai razi nu pentru ca ai imbatranit, ci ai imbatranit pentru ca nu mai razi. Michael Pritchard

- Educatia este o descoperire progresiva a propriei noastre ignorante. Will Durant

- Un om intelept invata mai multe de la dusmanii sai decat de la prieteni. Baltasar Gracian

- El nu are nici un dusman, dar toti prietenii sai il urasc. Eddie Cantor

- Iarta-ti dusmanii, dar nu le uita numele. John F. Kennedy

- Niciodata sa nu-ti intrerupi dusmanul cand face greseli. Napoleon Bonaparte

- Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. Oscar Wilde

- Dintre doua rele, intotdeauna il aleg pe cel pe care nu l-am incercat. Mae West

- Unde sunt putine lucruri de stiut, sunt o multime de experti. Donald R. Gannon

- Un lucru minunat la computere este ca oricate lucruri ai stoca in ele, nu devin mai mari sau mai grele. Bill Gates

- Niciodata sa nu crezi sfatul unui om in dificultate. Esop

- Succesul este abilitatea de a trece de la un esec la altul fara a-ti pierde entuziasmul. Sir Winston Churchill

- Oamenii buni sunt buni pentru ca au ajuns la intelepciune prin esecuri. William Saroyan

- Pentru mine, o societate libera este acea societate in care esti in siguranta daca esti nepopular. Adlai E. Stevenson Jr.

- Un bun prieten este acela care iti poate spune intr-un minut ce se intampla cu tine. S-ar putea sa nu-ti mai fie atat de bun prieten dupa ce iti va spune. Arthur Brisbane

- Nimeni nu barfeste despre calitatile secrete ale unei persoane. Bertrand Russell

- Singura data cand oamenilor nu le place barfa este atunci cand se barfeste despre ei. Will Rogers

- Ce lucruri curioase, obiceiurile. Oamenii nici nu stiu ca le au. Agatha Christie

- Asta este avantajul umorului: daca nu reusesti nimeni nu rade de tine. A. Whitney Brown

- Este posibil sa-ti umpli mintea cu un milion de lucruri si sa fii complet needucat. Alec Bourne

- Niciodata nu am lasat scoala sa intervina in educatia mea. Mark Twain

1 răspuns:
| andreeadenisa22 a răspuns:

♥ Nu am nevoiee de tinee` [-x Da` am nevoiee de noii`

♥ ~ Nu eşti primul` care pleacă Da` eşti primul` sincer care aş vrea ca într`o zi să se întoarcă ● Te iubesc ● ~

♥ Sunt departe de tine şi`mi este forte greu! Te rog să nu mă uiţi că eu te voi iubi mereu!

♥ | The love I have for you, All the words I've said are true, I can't live without you I'm not me without you! | ~ :X ♥

● E o poveste fără nume şi fără autor!

Priveşte`mă in oki spune`mi ce vezi De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi Mă vezi pe mine Am păşit spre altă lume Vezi un copil Vezi copilul din mine

♥ Nu e nevoie de cuvinte Ca să vezi ce simt eu!

● Hai să facem schimb de replici vei vedea ce simt eu!

Aş putea spune zeci de mii de cuvinte Să te facă să te simţi mult mai bine Dar degeaba ştiu că nu`I de`ajuns

Eu şi tu suntem perfecţi într`un cadru imperfect! :-x

Şi tot ce am mai frumos e doar din vina ta! ♥

N`avem ce să vedem la televizor Mai bine facem noi un film in dormitor Pun pariu c`o să ne placă Dacă nu mai încercăm o`dată :-J

Şi ce dacă plouă nouă ne convine, Să plouă nouă nopţi şi nouă zile Nouă ne convine! :X

You are the one for me! :-x

I don`t know how to read the sky
Remember I am by your side

Stau cu telefonul` Aştept să sune Mă întreb ce m`a atras la tine :X Poate cele 2 glume bune Poate nu, Poate doar tuu` :*

Eram copii şi legam ceva ce nu credeam că va ajunge departe.

Doar tu mi-aduci soarele când pe cer sunt norii :X.

Sentimentele nu pot fi puse pe balanţă [-x Nu ne poate despărţii nici`o distanţă :X Suntem suflete pereche mereu in zbor Am nevoie de tine, ingeru` meu` păzitoor. :X:X

Preferatele mele sunt : Orice ar fi, voi fi aici mereu
Stii bine te poti baza, ai sprijinul meu.;
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei;
Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine;
Un adevărat prieten este cel care îţi ţine mâna şi îţi atinge sufletul.;
Caa doua surori am fost mereu uNa pentru alta, si daca mi-ai spus ce e rau. ti-am ascultat sFatul!;
iti spun pentru a mia oara, fiecare zi cu tine e extraordinnara!
Isi aleg vorbele foarte atent, si orice cuvant de al lor suna a compliment
Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •"
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •
Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!
cat timp suntem impreuna, nimic nu e greu!
Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.

• Incearca sa razi si tu de viata, nu lasa numai viata sa rada de tine."

"

• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta. •

• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •

• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •

• Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •

• Si poti sa-mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •

• Respectu` este ceea ce primesti • Pentru ceea ce faci • Si o faci bine • Tu ma barfesti pe mine • Deci din respect ma pis` pe tine

• Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •

• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"

• Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"

• Peste toate trecem q capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •

• pfff Ce sa-ti Fac? asta e Firea.credeai Ca n Viata Te inseala Doar privirea?

• Sunt parsiva`atunci cand cred ca lumea Ma Ubesjte, Invat sa intorc spatele cand nu sunt pretuita, Invat sa ma fac respectata, Chiar daca nu toata lume m`nghite

Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!

• Am nevoie de cineva da\' n\'am nevoie de Oricine.eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!:X"

• Peste toate o sa trecem cu capu`sus__Ne avem una pe alta asta`i mai presus

Funda, te rog mult mult mult. :*