| AndreeaIonela29 a întrebat:

Vreau niște statusuri gen : draga mea nu mă privi cu ură, te iubește dar eu sunt mai bună. :X... :X mersi ca să fie dure.

5 răspunsuri:
| sweetgirl13 a răspuns:

M-am nascut sa joc pervers pe sistem periculos sumt micuta si versata si de toti invidiata!

| AndreeaIonela29 explică (pentru sweetgirl13):

Dă-mi mai multe ca să primești fundă.winking

| sweetgirl13 a răspuns:

Plina de Idei pentru o iesire din Banal,acea Copila cu Acel Ceva Special... Buna sau Rea, Dulce sau Amara, raman ORIGINALA"?"
Spargem geamuri, rupem dinti si le spunem la parinti ca am fost copii cuminti.
Cei care vor sa ma schimbe ma invidiaza, vad in mine ceea ce nu pot avea ei niciodata!

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!

Figuri, fiţe şi talent, asta-i stilul meu recent!
Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare

Asta-s eu si n-ai ce face…. mami alta nu mai face!

| sweetgirl13 a răspuns:

Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare
Cei care ma critica ma invidiaza pentru ca ei stiu ca nu vor putea fi ca mine niciodata.
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
Asta-s eu si n-ai ce face…. mami alta nu mai face!

| sweetgirl13 a răspuns:

Scuze ca m-am repetat la raspuns... l-am trimis o data si cand am vazut ca nu s-a postat am reincercat. Oricum sper sa-ti placa statusurile!

Întrebări similare