O sa se bucure pentru petrecere! Ati putea sa le luati ceva simbolic. De exemplu la nunta de argint(25 de ani) se asuceau lucruri din argint...Ar fi frumos daca le-ati lua un inel modest de aur si o vergheta pentru bunic! puneti toti bani! Merita!
Buna! :*
Poti da o tura prin magazine si gasesti ceva frumos ca sa aiba amintire mult timp de acum incolo, cu siguranta veti gasi ceva frumos.Eu cred ca acum gestul vostru conteaza, mai ales ca le-ati pregatit acea frumoasa Nunta De Argint .
Eu totusi te ajut cu ce pot si ce-mi vine acum in minte.Ai putea sa-i iei bunicii o fantanita din aia care curga apa din ea, la fel a primit si bunica mea [ca ei ii plac chestiile astea]. Bunicului ai putea sa ii cumperi o pernuta din aia si sa faci un colaj in photo scape cu toti nepotii, iar daca ai o poza cu el o poti pune in mijloc iar voi pe langa el . Va fi superb!
Distractie placuta, sa ne spui si noua ce le-ai luat, da? :*
o zi buna!
Ii iau pernuta din aia, cum ai zis tu
Bunicii am sa-i iau un lantisor de aur cu o inimioara si inauntru sa fie o poza cu toata familia am stabilit deja
P. S: E nunta de aur, nu argint
Cred ca cel mai frumos cadou e ca voi sa fiti alaturi de ei. e greu sa spunem noi ce cadou sa le luati pentru ca...nu stim ce le-ar putea lipsi. le puteti lua de ex un televizor f mare ca sa nu se chinuiasca sa vada subtitrarea la filme
Pai daca e nunta de aur trebuie sa cumperi ceva de aur... dar tu poti coopera si cu ceilalti nepoti si va dati fiecare cu parerea...