anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau pareri pentru ca oferta de pe piata este extrem de mare si desi am studiat mai multe modele, in afara de caracteristicile tehnice as vrea sa stiu si parerea celor care le-au utilizat. Ce telefon mobil aveti si cit de multumiti sinteti de el?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nokia
1112 - foarte multumit, tine bateria 5 zile, vorbesc cel putin o ora pe zi la el, scriu mesaje foarte repede cu T9 in romana;
E50 - multumit, tine bateria 2 zile, vorbesc mult, e micut, fiabil, cu bun gust, rezistent;
N82 - foarte multumit. Calitate MP3 si AAC la calitate superioara, camera de 5MP care face poze super ajutata de blitul puternic cu xenon, bateria 2 zile, GPS integrat cu care am facut turul Romaniei.

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Sony Ericsson W902. Sunt f. multumit de el, are camera photo de 5 megapixeli, 3G, radio cu optiuni interesante(pot trage direct o melodie pe telefon cum o aud pe post), card de 8 giga si multe chichite. Un mic dezvavantaj, observ ca nu ma tine bateria cat as dori, dar vorbesc foarte mult la telefon si accesez si Internet-ul dupa el. L-am luat fiindca de la inceput am fost fan Sony mobilelor. Stiu ca Nokia e cel mai bun, dar parca are ceva ce nu-mi place. Iar Samsung, Panasonic sau Lg nici nu se pune problema. Sunt frumoase la design, dar au probleme mari de soft.

| inna a răspuns:

Momentan am Samsung U600.Sunt multumita de el.Singurul dezavantaj este faptul ca bateria nu tine atat ca mi-as fi dorit.In rest e ok ca perfomanta si ca design.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci principala problema este durata batieriei, asta e naspa, inseamna ca trebuie sa-ti mai iei o baterie de rezerva ca sa ai cu ce schimba daca te lasa pe stradawinking Eu sint fan samsung si sint chiar multumit, bateria ma tine cit cuprinde, e mic, subtire, usor... atita ca nu are camera web si mp3. Tocmai de asta l-as schimba.

| adela_5780 a răspuns:

Sony Ericsson s500i. e ok.foarte bun, bateria tine in jur de 3zile.si mie mi. a fost recomandat...

| adela_5780 a răspuns:

Sony Ericson. s500i, e foarte bun, are camera photo, card etc. e foarte finut.bateria tine in jur de 3zile, il am de cateva luni iar pana acum nu mi. a facut probleme. si mie mi. a fost recomandat...