M-as duce in iad.
Serios ba, daca am avea de alege, cu totii ne-am duce acolo. Sa o luam logic: ai alege sa te duci in rai, unde sunt tocilare neingrijite care miros, sau in iad, unde-s prostituate sexy si ieftine?
Poate eu sunt mai masochist si-mi place durerea si suferinta.
Sau poate am si eu nevoile mele si sunt dispus sa indur durerea si suferinta pentru acele prostituate.
You'll never know.
Ia să facă toți ceea ce vor " netinand cont de nimeni sau nimic" să vezi ce bine îți va fi. Un infractor e incapabil să conștientizeze problema asta, ori pentru că e prost, ori pentru că nu are empatie față de alții.
Un infractor trebuie să se pună în locul victimei sale și să conștientizeze cum ar fi ca el să fie acea victimă, sau mai rău de exemplu mama lui. Atunci infractorului o să îi prindă bine că unul ce gândește ca el a acționat cum ar fi acționat el? Tu singur ai zis că ai încălca niște legi, ceea ce înseamnă infracțiune, nu a fi normal sau anormal. Zi de ce te privează legile.
"Daca un "infractor" s-ar pune in locul victimei sale, ceea ce majoritatea fac "
Dacă ar face-o nu ar comite infracțiuni. A te pune în locul cuiva înseamnă să ai empatie. Dacă te pui în locul cuiva empatizezi cu el și observi și tu dacă ție ți-ar conveni să ți se întâmple același lucru. Dacă empatizează și tot face asta înseamnă că e prost, pentru că nu realizează că din cauza oamenilor ca el poate să i se întâmple și lui odată o nenorocire.
"Plus ca, cum am zis nu e vorba de infractorii aici, nu mam refer in special la lege am dat-o ca un exemplu, care iti opune sau te priveaza de unele chestii, legea e diferia in fiecare stat, si sunt multe, cum ar fi varsta legala a sexualitatii, sau fumatul sau mai stiu eu, desii pentru mine nu sunt astea dar, ti-am dat exemple marog. "
Am zis să zici de ce te privează? De a face sex la 11 ani? Cu fumatul nu știu care e faza, însă ți se pare fumatul benefic? Zi exact de ce te privează și e un lucru foarte bun.
"Plus ca eu nu numesc o persoana care incalca legea "infractor", asta e diferenta intre mine si tine happy, cei care "incalca legea, si aleg sa faca ce vor, sunt put si simplu liberi, si nu tin cont de lege, ti-as putea da multe exemple, in care "infractorii" nu trebuie doar sa aiba victime, "infractor" pentru tine poate insemna multe,,"
Am zis și repet. Imaginează-ți o lume unde fiecare face ce vrea. Eu cred că nu ați trăi mai mult de o zi, tu și familia ta(normal cu violul de rigoare dinainte). Nu ai discernământ. Bine zicea cineva că ai o mentalitate de copil de 14-15 ani. De asemenea eu spun ce înseamnă sensul cuvântului "infractor", nu redefinesc, ca tine, limba română. E cum ai zice că pentru tine pietrele înseamnă stele, că asta e diferența dintre noi, că eu cred că pietrele sunt pietre și tu crezi că pietrele sunt stele. Nu are nicio noimă.
"un om, sa zicem roman, lucreaza, achita taxe la stat, si sa zicem are probleme cu banii si sa zicem ii ia banc asau orice casa, si ramane fara adapost si etc, chiar daca lucreaza, ti se pare corect?"
Are probleme cu banii, dar de ce are probleme cu banii? Nu sunt probleme pe care și le-a creat oare singur? Da, e foarte corect. Nu îți plătești taxele, trebuie să fii sancționat că altfel nimeni nu ar mai da niciun ban la stat iar când maică-ta are nevoie urgentă de ceva și dă apel la 112 nu îți va răspunde nici dracu'. Cum am zis, mentalitate de copil ce nu conștientizează pe ce lume se află.
"si sa se gandeeasca ca nu mai are nici o noima princiipile si legiile, si sa hotarasca sa faca ce vrea pentru a trai, si sa zicem vrea sa jefuiasca o banca, si reuseste, si castiga mai multi bani de cat a avut vreodata, e acela un infractor? "
Da, e un infractor. Acela care câștigă bani ilegal crează niște prejudicii. Adică proștii de rând pierd bani, statul, țara, pierde bani, din cauză că ăla a furat. Adică a ajuns să aibă probleme cu banii că de exemplu i-a dat pe femei. Nu e vina lui? După pentru că tot el și-a pierdut banii e îndreptățit să fure de la alții? Ăsta e înțelesul tău pentru corectitudine? Totală lipsă de discernământ, chiar alarmantă.
"daca statul l-a adus in acea situatie..."
Încă o dată zic, statul a făcut ceea ce trebuia, nu el l-a adus în situația aia, ci el s-a adus singur. Fiecare are aceleași posibilități și un salariu minim de 1500 de lei. Ăsta ajunge pentru a îți plăti taxele și hrana. Dacă toți ar proceda la fel cei care ar munci corect unde ar ajunge? Nu ar mai fi, dăăă. Și dacă nu ar mai fi ei nu ar mai fi forță de muncă adică totul ar fi distrus, toate industriile și tot ce ai ar dispărea și ai ajunge pe drumuri. Bravo Păcală!
".Nu poti zice ca o persoana e care "incalca legea" atata timp cat legea oricum e stricata, daca alegi sa traiesti in comunitatea asta, e clar ca trebuie sa respecti aceste "reguli" iar daca nu esti "infractor", personal eu ti-am zis ii consider doar persoane care au curajul sau vointa sa faca orice ca sa isi schimbe viata lor sau a altora"
Dă exemplu în ce fel e stricată? Că un om e obligat să își plătească taxele? Cu asta e stricată? Ai dat un exemplu cretin. O societate nu poate fi menținută fără reguli și nu ești în stare să vizualizezi asta și nici nu mă mir, cum am zis, nu ai discernământ.
"Oricum dupa cum ti-am mai zis, nu stiu de ce insisti pe subiectul asta, fiecare gandeste cum vrea, nu poti sa controlezi pe nimeni, doar sa arunci vorbe, actiunea sau fapta e totul in viata."
Păi, da, fiecare gândește cum vrea, dar problema e că fiecare gândește și cum POATE. Dacă societatea ar fi formată numai din oameni cu minți infantile ca a ta, s-ar duce de râpă în mai puțin de o săptămână.
"Si referitor la intrebarea mea, ma refer, ne tinand cont de consecinte sau etc, aia fiecare alege cum vrea, ce ai alege, sa fii liber sa alegi si sa faci ce vrei, sau sa traiesti cum vor altii "
Prin primul meu răspuns am explicat clar că un infractor, adică ăla care nu ține cont de nimic, ori e prost și nu realizează că nu poate funcționa o societate dacă toți ar face ca el, ori nu are empatie. În orice caz, își merită pe deplin soarta, fie că e iad conform creștinismului, fie că e închisoare, conform legii. Asemenea paraziți trebuie să dispară din societate, că de aia se întâmplă atâtea, căci ei există. Asta e problema lumii în care trăim, paraziții care cred că pot face ce vor fără să existe consecințe(nu numai consecințe legale, dar și consecințe negative asupra semenilor lor). Eu nu aș face nimic prin care să deranjez pe cel din apropierea mea căci sunt conștient că și eu am pretenția să nu fiu deranjat, altfel aș fi ipocrit.
"gandirea de turma happy incerca sa fii mai creativ si concentreaza-te la subiect nu mai devia la lucruri fara rost ca nu are rost happy mersi"
Dacă în a fi creativ rezultă a fi idiot, nu merci, prefer să mă lecuiesc.
Mi se pare mie sau copilul e unul de 9 ani care se crede mare gangster? Nu inteleg atata oboseala, efort etc. depus de tine sa scrii atat. Aici nu as fi dat reply, ma uitam doar asa, dar cand va vad pe voi sa depuneti atata efort in zadar...
Stii foarte bine ca asta este o manipulare ca sa-i faca pe oameni sa fie mai buni, nu?
De exemplu, se baga prostia asta. oamenii cred in ea si uite se trezeste unu :,, vai de mine, stai ca nu am voie sa beau ca ajung in iad"
Deci iti dai seama. daca nu era asta ala baga pe gat pana nu mai stia de el.
Deci, gen, cred ca as invat sa scriu corect si sa am enunturi coerente, gen. Mi se pare ca ai o mentalitate de copil de 14-15 ani.
Nenea, tu nu incalca cele 10 porunci ataat. si poate o sa ajungi adica cred, mai te duci si tu la biserica