| teo3D a întrebat:

Vreau sa am si eu un status mai special si nu am imaginatielaughing. Cne imi da si mie niste modele de status... cele mai faine primesc fundita MAAAre:*

Răspuns Câştigător
| Geanina1895 a răspuns:

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte, numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.

Prea multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip... da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit...

e langa tine cand problemele sunt multe`si tot ea e singura care are rabdare sa te asculte

E al dracu sentiment, fi atent la piept ce strangi, ca daca azi esti fericit, maine s.ar putea sa plangi

Ce am vrut, ce am avut...Sau ce n-am avut...Cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut, si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.happy

chiar nu inseamna ca nu plang daca n-am obrajii uzi

Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci

Aveam limite, va jur vorbind de alcool... acum dintre pahar si suflet habar nu am care ii mai gol.

Nu estiprimul care pleaca... da` estiprimul sincer care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca

Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

E domnisoara care-n fiecare seara, se gandeste tot la el. Stie ce vrea, si ce vrea obtzine. Nu cere niciodata, ca nu-i prea sta in fire.

Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna `. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana >big grin

1 răspuns:
| Tweetymrrr a răspuns:

Sh Va Plange Neincetat, dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea, O Mangaie cU Raza Sa!:

Întrebări similare