| Archangells a întrebat:

Vreau sa creez un grup prin care sa ajut coruptia din Romania sa isi faca bagajele si sa plece in alte tari. Caut oameni cu care colaborez. E vorba de o pagina de facebook, apoi un website si sa raspandim vestea in toata Romania. Sa punem afise cu adresa paginii noastre la toate institutiile gen spitale, primarii si locuri unde se ia spaga si sa fim contactati in caz de nerespectarea legii. Apoi sa atragem in grup avocati de valoare si morali sa ne sustina, apoi oameni de afaceri corecti. Eu cred ca se poate. Cine vrea sa ne jucam de-a DNA si sa vindecam Romania? Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Amuzanta idee, o sa curga cu avocati si oameni de afaceri care sa faca munca volutara

| Aylee a răspuns:

Nu ca e amuzanta ideea dar... nu ai cu cine, nimeni nu si-ar risca slujbele/carierele pentru o banala rascoala. Sunt prea multi "cu patura pe cap" in Romania. Ideea e ca daca doresti o schimbare prima schimbare ar trebui sa inceapa de la tine. Si cred ca nu stii despre ce investitie ai avea nevoie pentru asa ceva.

| Archangells explică (pentru Aylee):

Ce investitie fra? o pagina de facebook si un perete al rusinii unde sa postam golanii ce iau mita, spaga etc.

| Aylee a răspuns (pentru Archangells):

"Sa punem afise cu adresa paginii noastre la toate institutiile gen spitale, primarii si locuri unde se ia spaga" sa inteleg ca afisele se fac moca, nu?

Întrebări similare