" fara paturica si perna de la ea nu pot dormi"," a fost iubire si inca una mare" " lucrez n ore pe zi si tot timpul ma gandesc la ea" tu te auzi? esti dependent in ××× de ea.Trezeste-te dracu ca o sa ajungi toata viata oti sa stai dupa ea ori ajungi nebun rau de tot de la o relatie.
Cumpara-ti alta perna si alta patura.Gasesti in toate magazinele.Nu e sanatos sa te atasezi asa de lucruri.
Știu.am multe paturi perne etc.da astea...
Da.Ce a fost intre tine si iubita ta nu a fost iubire, a fost atasament si obsesie.Trebuie sa scapi de orice lucru de la ea si orice poze, sa o blochezi peste tot.Altfel vei ajunge exact ca un copil de 5 ani care ppange dupa mama.Revino-ti o data, doae esti om matur
A fost iubire și încă una mare.asta că țin eu chestii de la ea e altceva.sunt amintiri care nu avem cum sa le uitam vreodată nici eu nici ea
Nu e vb de ea ca persoana
Las-o asa, esti prea pierdut. Daca crezi ca poti sa iti revi revino-ti daca nu continua sa iti traiesti viata in " necaz si agonie"
Ok
" fara paturica si perna de la ea nu pot dormi"," a fost iubire si inca una mare" " lucrez n ore pe zi si tot timpul ma gandesc la ea" tu te auzi? esti dependent in ××× de ea.Trezeste-te dracu ca o sa ajungi toata viata oti sa stai dupa ea ori ajungi nebun rau de tot de la o relatie.