| Marius22222222222 a întrebat:

Vreau să dați o părere.am ajuns acum de la muncă mi-am făcut patul sa dorm.insa lipsea ceva pernuța mea de la fosta iubita. efectiv fara paturica aia și perna ambele de la ea nu pot dormi nici dacă mă droghează cineva.e ceva neinregula cu mine?

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

" fara paturica si perna de la ea nu pot dormi"," a fost iubire si inca una mare" " lucrez n ore pe zi si tot timpul ma gandesc la ea" tu te auzi? esti dependent in ××× de ea.Trezeste-te dracu ca o sa ajungi toata viata oti sa stai dupa ea ori ajungi nebun rau de tot de la o relatie.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cumpara-ti alta perna si alta patura.Gasesti in toate magazinele.Nu e sanatos sa te atasezi asa de lucruri.

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Știu.am multe paturi perne etc.da astea...

| simplaexistenta a răspuns:

Vrei sa auzi răspunsul? Da

| Ilovedinero a răspuns:

Da.Ce a fost intre tine si iubita ta nu a fost iubire, a fost atasament si obsesie.Trebuie sa scapi de orice lucru de la ea si orice poze, sa o blochezi peste tot.Altfel vei ajunge exact ca un copil de 5 ani care ppange dupa mama.Revino-ti o data, doae esti om matur

| Marius22222222222 explică (pentru Ilovedinero):

A fost iubire și încă una mare.asta că țin eu chestii de la ea e altceva.sunt amintiri care nu avem cum sa le uitam vreodată nici eu nici ea

Nu e vb de ea ca persoana

| Ilovedinero a răspuns (pentru Marius22222222222):

Las-o asa, esti prea pierdut. Daca crezi ca poti sa iti revi revino-ti daca nu continua sa iti traiesti viata in " necaz si agonie"

Ok

| Ilovedinero a răspuns (pentru Marius22222222222):

" fara paturica si perna de la ea nu pot dormi"," a fost iubire si inca una mare" " lucrez n ore pe zi si tot timpul ma gandesc la ea" tu te auzi? esti dependent in ××× de ea.Trezeste-te dracu ca o sa ajungi toata viata oti sa stai dupa ea ori ajungi nebun rau de tot de la o relatie.