| Mihaela2022 a întrebat:

Vreau sa dau foc la apartament. Am o problema foarte mare tatal meu a decedat in urma cu 2 luni, iar acum apartamentul in care locuia le va ramane surorilor mele vitrege pe care tata le avea cu o alta femeie iar mie nu imi va ramane prea multe. Credeti-ma ca nu vreau sa le ramana nimic altora adica surorilor mele vitrege cu mama lor, mai bine sa nu mai ramana nimic la nimeni decat lor dar vreau sa fac in asa fel incat sa nu isi dea nimeni seama ca eu am dat foc la apartament, nu stiu cum sa fac o sa merg intr-o seara pe la 12 noaptea sa dau foc chiar pe hol pe usa de la intrarea blocului ca pot iesi mai repede. Ca oricum locuinta lor se afla chiar la parter.

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...o sa fi prinsa * posibil chiar si pentru ca ai pus intrebarea asta...*
Fa ce vrei, dar :
1 ) din ce spui tu acum ...cred ca tatal tau a avut motive intemeiate sa nu iti dea prea multe!
Chiar crezi ca o persoana care gandeste ca tine ar merita ceva?
2 ) o sa fi prinsa...toata lumea s-ar gandi ca tu ai avea motive sa dai foc la apartament!
3 ) o sa fi considerata suspecta principala.o sa caute informatii despre tine, o sa afle ce ai facut la ora 12 noapte, si probabil ca o sa iti socoteasca prin pc si o sa gaseasca intrebarea asta!
...deci nu fa prostia asta, caci nu are nici un rost
! Numai tu o sa pierzi...

| mona a răspuns:

Chiar daca tu incerci sa dai foc la apartament,mai devreme sau mai tarziu tot vei fi prins si nu stiu daca merita sa fi inchis pentru asa ceva, teoretic ar trebui ca apartamentu sa va ramana la toti 3, numai ca in ziua de azi te poti astepta la orice neplaceri din partea celor apropiati