| Cretaker a întrebat:

Vreau sa dau mana cu cel care i'a facut asta lui Justin Bieber.

http://www.youtube.com/watch?v=b0GjKiy3nSI

Pareri?

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mi se pare urât.Nu eşti fan, nu te duci la concert.Nici eu nu sunt fană, îi ştiu o singură melodie chiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă bucur când i se întâmplă ceva rău, pentru că până la urmă nu a făcut nimănui nimic şi nu văd din ce motive le este unora antipatic.Pentru că are un succes nebun şi are multe fane disperate? Bravo lui, nu cred că ăsta e un motiv ca să nu îl suporţi şi să îl critici. Pun pariu că mulţi dintre cei care îl critică mereu şi-ar dori să fie în pielea lui măcar o zi.

| valy a răspuns:

laughinglaughinglaughingnu poate sa aiba numai fani.trebuie sa aiba si cei care nu il placwinkingsi oricum asta este tot in succesul lui. uite de exemplu acum o sa il vorbim.si asta il face fericit.ca pe orice vedetalaughinglaughing

| Narfundo a răspuns:

Carnatu ala e justin bieber? Cica auulaughing I dont fell ve2ry gooddrolling on the floor)

| Abcfunny a răspuns:

Cinste lu` ăla

Nu mă mai satur sa ma uit la aiarolling on the floor) aolooo deci trebuie sa-l bag pe blog

| Ady93 a răspuns:

rolling on the floor B00m HEADSHOT! +50
Foarte tare, si-o merita din plin, pitziponcu laughing

| Alecsanndraa a răspuns:

Ahahaharolling on the floor
genial
toate sunt moarte dupa el... justin bieber si tokio hotel \m/

| ioana147 a răspuns:

rolling on the floor)
Parerea mea laughing. E ca e super tare faza laughing. Ma bucur pentru asta \dancing Nici eu nu sunt fana, dar totusi nu inteleg o chestie laughing. De ce toate fetele sunt innebunite dupa el :-&? E chiar asa de frumos laughing? Eu nu prea cred!
bYE :*

| alicexs a răspuns:

Da si eu vreau. prea fitos e.si vreau sa mai dau niste sticle in cap celor ca hanna slutana.,. demi lavabila sau selena gomeza. sau jonas faggers. mi s-a luat efectiv. au paraut pufuleti cu hanna laughing god ce lume. face filmulete pentru copii si pe net face pentru adulti. sa fim seriosi

| Ylla a răspuns:

As fi vrut sa fi facut eu asta laughing. Chiar nu stiu de ce toate fetele spun ca e frumos si nu stiu ce, mie nu mi se pare laughing. "Fanele" astea si'ar da si viata sa il atinga pe justin bieber asta laughing

| FoxXxy a răspuns:

Wai as fi vrut sa fiu eu acea persoana:X
faneleee lu justin biber iertati-ma ca zic asta dar justin biber e un maree fitos:X