Mi se pare urât.Nu eşti fan, nu te duci la concert.Nici eu nu sunt fană, îi ştiu o singură melodie chiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă bucur când i se întâmplă ceva rău, pentru că până la urmă nu a făcut nimănui nimic şi nu văd din ce motive le este unora antipatic.Pentru că are un succes nebun şi are multe fane disperate? Bravo lui, nu cred că ăsta e un motiv ca să nu îl suporţi şi să îl critici. Pun pariu că mulţi dintre cei care îl critică mereu şi-ar dori să fie în pielea lui măcar o zi.
nu poate sa aiba numai fani.trebuie sa aiba si cei care nu il placsi oricum asta este tot in succesul lui. uite de exemplu acum o sa il vorbim.si asta il face fericit.ca pe orice vedeta
Cinste lu` ăla
Nu mă mai satur sa ma uit la aia) aolooo deci trebuie sa-l bag pe blog
Ahahaha
genial
toate sunt moarte dupa el... justin bieber si tokio hotel \m/
)
Parerea mea . E ca e super tare faza . Ma bucur pentru asta \ Nici eu nu sunt fana, dar totusi nu inteleg o chestie . De ce toate fetele sunt innebunite dupa el :-&? E chiar asa de frumos ? Eu nu prea cred!
bYE :*
Da si eu vreau. prea fitos e.si vreau sa mai dau niste sticle in cap celor ca hanna slutana.,. demi lavabila sau selena gomeza. sau jonas faggers. mi s-a luat efectiv. au paraut pufuleti cu hanna god ce lume. face filmulete pentru copii si pe net face pentru adulti. sa fim seriosi
As fi vrut sa fi facut eu asta . Chiar nu stiu de ce toate fetele spun ca e frumos si nu stiu ce, mie nu mi se pare . "Fanele" astea si'ar da si viata sa il atinga pe justin bieber asta
Wai as fi vrut sa fiu eu acea persoana:X
faneleee lu justin biber iertati-ma ca zic asta dar justin biber e un maree fitos:X
GoD_3780 întreabă:
WalterWhite întreabă: