Bună.
Asta depinde de tipul de băiat. De obicei, în caz general dacă ai ochii scoşi în evidenţă şi personalitate puternică este de ajuns doar privitul sau dacă băiatul este un tip care nu se ia după aspectul fizic poţi să deschizi un subiect comun între tine şi el prin care să dezbaţi ceva legat de el.
Tot ce trebuie tu sa faci este doar sa vorbesti cu el si sa zici ce simti altfel el s-ar putea indeparta de tine ca nu vorbesti asa cum trebuie cu el si l-ai putea pierde asa ca treci la treaba
Pai cum sa ii zic? Asa direct? ..si oricum cred ca si-a cam dat seama ca il plac...cineva mi-a zis sa nu fiu asa "disperata "
Gresesti. Vorbeste in continuare cu el. Petreceti cat mai mult timp impreuna, dar ai grija sa nu devii sufocanta. Mai lasa-i si spatiu. Stiu ca ti se va parea greu. Cum adica sa treaca ceva ore sau chiar si o zi si eu sa nu vorbesc cu el? Crede-ma ca ii apuca dorul si mai tare, si incearca sa nu ii raspunzi mereu imediat cand te cauta. Lasa-l un pic pe foc, sa vada ca nu e el tot centrul universului tau, chiar daca asa o fi . Bafta multa!