| FallingRain a întrebat:

Vreau sa fac un blog anti-manele, dar nu stiu cine se va inscrie. Deci... daca vreti sa fac acest blog si sa va inscrieti si voi, stiti ce trebuie sa faceti. Asadar, daca il voi face, voi pune adresa. Mersi ca ma sustineti si ca nu sunteti si voi cocalari.

Răspuns Câştigător
| Geo14 a răspuns:

Ok asteptam blogul.Curaj!
Te puup.
Eu ma voi inscrie pe blog.
Doar sa-mi dai mesaj cu blogul.

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Sincer, nu stiu ce ai cu manelele.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar fiecare cu gusturile lui.
Daca tie nu-ti plac, asta nu inseamna ca trebuie sa te manifesti intr-un fel.
Ar putea sa spuna cineva, hai sa facem un blog anti-rapp, house si asa mai departe.
Scuza-ma dar fiecare are gusturile lui.

Toate cele bune!happy

| FallingRain explică:

Vreau sa spun ca blogul acesta exista acum, puteti intra la adresa http://inmusic.blogsland.net
Sper sa intrati si sa va inscrieti cat mai repede!

| FallingRain explică:

Da Karly cred ca tu vei fii prima...
Nici eu nu stiu nu am mai intrat de mult pe acolo.

| EstiSubPapuc a răspuns:

Eu ma inscriu! big grin

@doar.pentru.voi.
poate sa faca cineva blog anti-rap. omu` isi exprima parerea ca si ea. unora nu le plac manelele, altora nu le place rapu`. asta e. nu ai ce sa faci.
si ba da! daca nu ii plac ar trebui sa se manifeste straight face
tie daca nu iti place o melodie si o auzi incontinu nu te manifesti intr-un fel? raised eyebrows nu te streseaza pe creier? nu ai vrea sa faci ceva sa nu o mai auzi?
fiecare e liber sa`si exprime parerea si sa se manifeste pentru ca de aia au luptat oamenii acum 20 de ani
sper sa nu te superi dar asta e parerea mea si gustul meu happy

succes cu blogu`! :*

| 30stm a răspuns:

Bine.toti cu gusturile lor dar sincer...manele?raised eyebrowsalt gen de muzica nu exista?>:Eu ma inscriu.winking

| Smile_5509 a răspuns:

@doar.pentru.voibig grinaca nu suportam manelele nu le suportam iar daca tie iti place sa asculti guta inainte de culcare nu suntem la fel.
Deci ma inscriu eutongue