Dar cine a zis ca pana acum ai fost fata de treaba .si simtita? eu am stiut mereu ca ai o parte animalica in tine .Rrrr.
Apropo, nu ai invatat nimic din raspunsurile mele pana acum ?
De ce vrei sa fi nesimtita? oricum poti incepe prin ale raspunde oameniilor ceva mai nepoliticos
Vrei sa-ti dau lectii? . depinde ce intelegi prin nesimtita si in ce situatii vrei sa fii asa... ce te-a suparat?
Nu stiu daca nesimtirea e o solutie buna, indiferent de situatie. Daca vrei, poti incerca putina indiferenta...cred ca o sa te simti si tu mai bine
@sweet_girl_carmen, pai de ce n-as fi?
@Bubulina, chiar deloc.
@kayan, cand are loc prima lectie?
@Flav, pana la urma trebuie, nu?
@naya, cu tine nu mi-e frica
@GeOrGy, sigur, sigur, sigur?
@Ruxy. merci. O sa fiu pe cat pot.
@Taly, inca nu am permis auto.
@eu_o_mare_enigma, toate visele mele s-au naruit.
@nony, rrrrrr hai ca asta mi-a placut )))) zau, chiar asa animalica par? )
@Bro... eu as intra, da' cine ma baga?
@GabrielAndrei,... daca ar fi sa mi le amintesc... N-as sti sa le tin evidenta.
@furni, cum de ce? Pai daca tot timpul iesim in pierdere? De ce n-am fi si noi ca ceilalti? "CU GREU SCAPI" poate vrei sa spui... Mi-ar placea mie sa spu asta "Vai, sunt asa de nesimtita, incat as vrea sa fiu ceva mai simtita"
@albastrel-alinu stiu, cam ai dreptate aici.
De ce vrei sa fi nesimtita? Este mai bine asa cum esti, o fata simtita si frumoasa.
Mai bine las'o balta de cele mai multe ori ai avea de pierdut nu de castigat
Cami pai daca vrei sa intri in politica, lucrurile stau asa. Ori esti vechi in activitate, vezi Iliescu si gloata. Ori ai pe cineva in spate, vezi Elena udrea sau EBA. Ori te mariti cu cineva, vezi Victor Ponta (s-a maritat cu Daciana Sirbu, fata lui Ilie Sirbu). Ori esti unul din capii lumii interlope, vezi pacaliciu ala de a fost facut mare director nu stiu pe unde si au aparut victimele lui la tv sa povesteasca cum ii lega de gard in popou gol si-i batea cu lantu. Ori te bagi cu tupeu (desigur dupa ce ai intrat in partid) si te faci remarcata de mai marii locului, ca te propulseaza ei. Ori esti mare rege al asfalturilor sau mare latiundiar si pompezi, scuze, sponsorizezi partidu, vezi fratii Petreush, scuze fratii Negoita. Succesc
@Cadariu. D, multumesc fumos
@blu3ey3s, n-o las. Am avut mai mult de pierdut.
@Sensei.BRO, multumesc, multumesc pentru sfat. (cea mai favorabila mi-e faza cu maritatu' )
Uite, intrebarea asta a fost primul pas...
glumesc...incearca sa faci ce simti si sa ai reactii de moment, adica sa nu te mai intrebi daca e bine sau nu ce faci, insa de multe ari ai de pierdut daca esti "nesimtit' cum spui tu
Nu ai nevoie de asa ceva U esti foarte draguta asa cum esti
Nu ajuta la nimimc nesimtirea
@SweetCandy, bravo. De multe ori ma intreb : o fi bine, i-oi supara? i-oi amagi?
@mumoasa, multumesc, stiu tu intotdeauna esti draguta.
Vorbeste mult si laudate de 2 ori mai mult. Asta ii oftica pe oameni... cel putin pe mine
1. Scuipa seminte pe strada
2.Arunca gunoaie pe jos
3. Pune manele in autobuz
4.Nu da loc la oamenii batrani in autobuz
5. Ia-te la cearta fara motiv cu toate vanzatoarele.
Dar totusi nu le face!
Asta inseamna nesimtire pentru mine!
Nadajduiesc ca aveti simtu umorului si nu va ve-ti simti deranjati de inca o enigma.Saitul esta e chiar..., funny!?
EeErrorS întreabă:
troublemakergirl întreabă: