| LiaGore a întrebat:

Vreau sa imi fac a doua gaura in ureche la salon.Doare?

Răspuns Câştigător
| Saraaaa_6669 a răspuns:

Mnu. eu chiar azi mi-am facut a doua gaura in ureche la un salon profesionist, si au trecut 3 ore si nu ma doare inca nimic. e o durere de 5-10 minute, foarte usoara, care trece foarte repedewinking. funda?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bai, deci doare de te p.isi pe tine. Ce va stricati mah corpul?

| BiwCupcake a răspuns:

Ea se referea la a2a gaura, prima fiind de cand era bebelus laughing)

| gabitza144 a răspuns:

Pai daca vrei sa-ti faci si a doua gaura la salon pe prima unde tiai facut-o nu la salon? si a durut? pai daca te duci la salon o sa doara dar nu asa de rau stai linistita ca nu o sa te doara asa de rau ca daca te duci la salon stie ei ce sa-ti faca nu? ca sa nu te doara asa rau asa ca bafta

| AyaStormhold a răspuns:

Poate sa se spuna ca doare pentru ca e chiar adevarat. Dar nu-ti face griji! Cum a fost prima va fi si a doua.

| LiaGore explică:

Pai primele gauri le am de cand m-am nascuthappy...si nu mai stiu daca doarelaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La salon nu stiu daca doare.adica cel putin cred ca n.ar durea.
Eu mi-am facut 2 gauri in ureche singura cu acul de la seringa si nu m-a durut de loc. acum nu stiu daca pe tine te-ar durea...:*

| powerpuff a răspuns:

Cand ti-o face nu te doare deloc, nu apuci sa simti durerea. au un fel de pistol care iti gaureste urechea pe fractiune de secunda, dar dupa aceea s-ar putea sa simti cateva intepaturi dar nu-i durere insuportabila. si iti pune directi cercelul medicinal si nu se poate nici infecta. bafta!:*