Salve. Si eu ma intreb de vreo 3 ani incoace cum dracu de n-avem si noi un serial de animatie respectabil in genul celor de mai sus. Pe de alta parte stand-upul a incepus sa scoata capul timid, prin Bucuresti sunt cateva cluburi dar populatia e inca reticenta.
Eu am mai multe idei pe tema asta (sunt prin Ploiesti si Bucuresti), am incercat o colaborare cu un baiat de pe TPU insa fara mare succes.
Asa cum vad eu lucrurile, avem nevoie de o echipa: in primul rand un artist desenator talentat (sau 2), scenaristi (sa zicem ca noi 2 ne-am descurca la inceput), un program de animatie (am gasit cateva pe net - folosite de companii mari) si un loc de intalnire.
Din ce am vazut intr-un episod "behind the scenes" la family guy, exista o rutina saptamanala care precede crearea unui episod iar tiparul ar putea fi urmat.
Ma gandisem ca am putea crea un episod pilot sau doua pe care sa le distribuim pe net pentru a atrage atentia apoi sa inaintam o propunere catorva televiziuni.
Insa tin sa te anunt ca deja se fac pcativa pasi in acest sens - am gasit 3 miniclipuri pe youtube cu robotzi. Desi dialogurile sunt neinspirate, animatia arata destul de bine.
Da-mi un semn daca vrei sa discutam mai pe larg subiectul si eventual sa ne intalnim.
Vreau sa va ajut si eu cu poante, ar fi foarte tare! Sunt anumite persoane (din acelea care nu sunt plicticoase si nu ma judeca prea devreme) care se distreaza teribil la glumele mele si nu sunt obscen, imi place sa compun, sunt foarte meticulos in felul in care imi aleg cuvintele; chiar va rog sa intrati pe blogul meu, ca sa vedeti ca-mi place sa scriu lucruri frumoase: ciocanelvalentin.wordpress.com Ca gusturi, mi-a placut foarte mult Seinfeld; Ca hobby imi place sa scriu, lumea spune ca stiu sa creez suspans si sa surprind prin intermediul povestilor pe care le spun; Cam atat cu batutul tobei, daca vrei iti trimit un scurt scenariu, ceva, sa vezi daca iti gadila umorul;
Astept un semn de la tine!
Idee foarte buna...sunt fan al clipurilor comice. Uite si aici o emisiune care se bazeaza pe ce spui tu. Si baietii chiar sunt fff ok si comici, si sunt amatori. https://www.youtube.com/watch?v=Oevg8P7YvSI&sns=fb
ImmaDucK întreabă: