Certificatul de căsătorie este o dovadă că eşti căsătorit/ă cu persoana respectivă. Crezi că acest certificat îi împiedică să se despartă? Din acest motiv există divorţul.
Să fim serioşi, există această iluzie că se iubeau la început, iar după căsătorie apare monotonia înseamnă că relaţia pe care o aveau înainte de căsătorie era doar de distracţie. Ăştia nu se gândesc că acesta este un pas important şi nici la responsabilităţile pe care le prezintă. Rata divorţurilor este în creştere şi a cui este vina? A tinerilor care se grăbesc la măritiş, apoi se plâng că îşi vor libertatea înapoi deoarece nu fac faţă responsabilităţilor. Nu spun de astea care se mărită din interes cu boşorogi ca să pună mâna pe averea lor. Apoi, după ce obţin ce vor după divorţ îşi văd de viaţă cum este Monica Columbeanu.
Căsătoria prin definiție mi se pare un gest cretin și pentru oameni mediocri și nesiguri pe ei.
Majoritatea o fac doar pentru că "așa face toată lumea" sau de gura celor din jur. Ăia mi se par cei mai cretini, care fac ceva fără să știe de ce.
Nu, nu-i nicio diferență. Cunosc oameni care au ajuns la vârsta a 3-a împreună și căsătoriți, oameni care au ajuns la aceeași vârstă împreună dar fără să se căsătorească niciodată.
Am ajuns la impresia ca " casatoria strica o relatie. CHiar daca multi nu accepta asta, mentalitatea celor 2 se schimba foarte mult dupa ce li se da in mana foaia aia tampit. Femeia incepe sa se creada mare doamna parca inainte era una de pe strada ( daca nu intelegi ce vreau sa spun, ai sa intelegi in ani) si barbatul are impresia ca nevasta a devenit "propietatea "lui. nu ma refer la toate casatoriile dar majoritatea, da.