~Vreau sa imi spuneti si mie legende din viata reala [mothman, intamplari ciudate cu fantome sau sunete din cer etc.]
Multumesc :3, si daca se poate sa imi aratati si pe Youtube.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca le numesti ''legende'', nu au cum sa existe CU ADEVARAT. Dar fiecare legenda poate avea un sambure de adevar.
Cred ca voi povesti legenda lui ''Kuchisake Onna'' (femeia cu gura despicata). Nu e cine stie ce, dar se pare ca povestea are un sambure de adevar.
Se spune ca traia in Japonia o femeie foarte frumoasa. Era casatorita cu un samurai. Cum acesta era mereu plecat, femeia, simtind nevoia unei prezente masculine, si-a facut un amant. Dar sotul ei i-a aflat secretul si, cu multa rabdare si tact, i-a prins pe cei doi in flagrant. L-a taiat pe tanarul iubit al femeii in bucatele mici-mici, iar ei i-a taiat gura de la o ureche la alta, spunand: ''Cine te va mai considera frumoasa, acum?!''. Ca o paranteza, doresc sa adaug ca acest incident, se pare, a fost adevarat!
Fireste, dupa moartea femeii, in Japonia au aparut tot felul de povesti despre o femeie care se plimba pe strazile pstii cu o masca chirurgicala pe fata.
Imagineaza-ti scena:
Te intorci de la scoal/servici. In jurul tau nu e nimeni. Deodata, apare, ca de nicaieri, o femeie frumoasa, cu o masca pe fata (ceea ce e normal in Japonia, unde lumea poarta adesea astfel de masti spre a se proteja de anumiti virusi). Ea te va intreba: ''Crezi ca sunt frumoasa?''. Odata ce ai raspuns ''Da'', fermecat de ochii ei, ea isi va da jos masca, dezvaluindu-si groaznica cicatrice si va grai: ''Acum ce parere ai? Sunt frumoasa?''. Daca raspunsul tau va fi ''Nu.'', va scoate o foarfeca/un cutit si te va taia, e viu, in bucatele mici... Daca raspunsul este ''Da.'' se va folosi de arma ei pentru a-ti imprima o cicatrice la fel de frumoasa ca a dansei pe fata.
Desi fantoma nu exista cu adevarat, au existat multe cazuri de psihopati care au imitat legenda... Multe persoane, majoritatea copii, au fost ucise de aceasta poveste.
Desi acum, lumea constientizeaza ca nu exista stafii, in trecut, adolescentii erau convinsi sa nu iasa tarziu din casa din cauza lui Kuchisake Onna.
Bucurandu-se de atata succes, legenda a fost transpusa in filme si jocuri pe calculator ( http://www.youtube.com/watch?v=EZFTs8ujxrE )
De asemenea, in anul 2008 a intrat in topul celor mai infricosatoare 10 legende urbane ale tuturor timpurilor.
Mohtmen este o creatura mitologica jumate jumate adevarata inca nu se stie daca mohtmen bantuie printre oameni or cear fi l-am mohtmen in in franta zbura de parca ar fi fost un tantar urias dupa ce a coborat avea corpul intunecat si un semn de moarte pe burta ochi de musca aripile negre dar ceva ma ne dumerea era stralucitor negru ca si cu ar fi data cu sclipici negru mohtmen a mai fost vazut in America la un pod gigantic inainte de accidentul 47 de morti podu se rupe iar toti mureau i-am vazut casa inn gta ssan andreas era un desert si erau multe avioane fantome care zburau deaspra casei lui mohtmen desrtul era langa un canion nu mai tin minte podul dar eu stiu multe sunt vanator in gta ssan adreeas mituri si legende cautama pe youtube mai vorbim iti dau un indiciu in legatura cu mohtmen in america il gasesti daca nu in stramptoarea apei te adancesti el ar fi ca o canalizare cu raul clorat albastru este
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.118.200.95) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro