| Mary Marry a întrebat:

Vreau sa ma ajutati
Sunt oarecum membra pe un forum dedicat lui MJ de pe acasa.
Se numeste R. I. P Michael Jackson.
Iar astazi a venit pe site un nesimtit care ne injura(suntem mai multe fete pe acest forum)il injura pe MJ, pune tot felul de imagini scarboase cum ar fi femei goale cu picioarele desfacute, etc.
Am incercat sa ii raportez raspunsurile dar nu stiu daca am reusit ceva.
Nu stiu ce sa fac m-am saturat de el.Si cel mai mult ma doare ca asta se intampla pe n forum dedicat unui inger ca Michael... sad
Deci ce sa fac...Ne-a terorizat si pe mine si pe restul fetelor.

Răspuns Câştigător
| zooooza a răspuns:

Ok! nu ii asculta pe cei care zic lucruri urate.Am impresia ca stiu de cine vb.Nu stiu daca poti face ceva.Cred ca aveti doua variante. Ori il lasati in pace si nu mai comentati(face lucrurile astea doar ca sa va enerveze!) sau il certati pana nu mai poate.
O sa i se faca frica.Si sa ii trimiteti niste mesajemai...nu stiu...
P. S. O sa incerc sa imi fac si eu cont! Dar vb si cu alte fete din acel forum si sa raportati toate raspunsurile lui.
Aici cred ca e, nu? http://forum.acasatv.ro/viewtopic.php?f=3&t=65601&start=30120

5 răspunsuri:
| Mary Marry explică:

Vreau sa zic ca sa ma ajutati cu sfaturi pentru al alunga oarecum de pe forum...
Intelegeti

| Mary Marry explică:

Da Luiza ista e...
Uita-te si tu ce nesimtit!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Zi mersi că încă nu v-a pus poze cu copii căci Mchael Jackson pe lângă înger şi afemeiat era şi puţin pedofil.
Sfat: Nu-i pasă nimănui de un forum anonim al unui post de televiziune de doi lei!
Ah şi învaţă să scrii pe româneşte. Te cred că-ţi place MJ dar chiar "ajutati"?!

| Mary Marry explică:

Auzi ma pisoiule dupa ce ca nu ma ajuti deloc la intrebarea pe care am pus-o si ma enervezi cu raspunsul tau. Dupa ce ca te-am raporatat mai ai si tupeu.Lasa-ma in pace ca nu e traba ta cum scriu! Cand scrii la calculator mi se pare normal sa mai gresesti. Daca tu stai sa te uiti la fiecare tasta atunci cand scrii inseamna ca esti...cam DUS.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Una e greşeala de tastare şi alta e când pui cratime în plus.
Superb link-ul lui GenOm.