| DragosMarian7779 a întrebat:

Vreau să mă apuc să îmi fac țigări. Ce e mai convenabil pentru buzunar și să fie și bun. Țigări prin injectare in tuburi sau țigări rulate?

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Asta nu îți pot spune, depinde de cum îți plac ție, de tutunul folosit, foiță, etc. Tuburile injectate sunt mai aproape de țigările obișnuite pe care le cumperi la pachet iar cele rulate ies puțin mai tari. Eu momentan am trecut la pipă, dar pentru aia ai nevoie de tutun special de pipă, ăsta pentru țigări e oribil fumat în așa ceva.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici una!
Absolut toate sunt CANCERIGENE!

| mastadont a răspuns:

La buzunar cel mai bine ieși dacă ți le rulezi. Ai nevoie doar de tutun, foițe și filtre. Foiță și filtre găsești în peco.

| DragosMarian7779 explică (pentru mastadont):

Dar cum sunt mai bune rulate sau tuburi?

| DragosMarian7779 explică (pentru mastadont):

Ști cumva cate țigări rulate ies din 30g de tutun?

| mastadont a răspuns (pentru DragosMarian7779):

Asta nu îți pot spune, depinde de cum îți plac ție, de tutunul folosit, foiță, etc. Tuburile injectate sunt mai aproape de țigările obișnuite pe care le cumperi la pachet iar cele rulate ies puțin mai tari. Eu momentan am trecut la pipă, dar pentru aia ai nevoie de tutun special de pipă, ăsta pentru țigări e oribil fumat în așa ceva.

| 1onurSimion a răspuns:

Să nu mai fumezi, să lași fumatul țigările de orice fel, și orice tip, fiindcă îți bați joci de sănătate ta! îți bați joc de trupul tău, îți bați joc! de sufletul! tău și inima ta!

Fumatul n-a fost inventat pentru sănătatea omului, și a fost inventat pentru a ajunge omul sclav, supus, bolnav în toate privințele cu sănătatea! Nu-ți irosi nu-ți bat jocori viața!

Nu te face nici mai isteț, nici mai deștept, nici mai interesant, nici mai "matur" sau laughing)"Adult" cum au uni impresia că le dă un grad de "intelectualitate" din potrivă îți prăjește creierul, mintea, sănătate, ajungi să nu mai poți trăi fără să-ți bați joc de viața ta, sănătatea ta.

O dată ce ai început săte obișnuiești cu prostia asta că altceva n-are să fie țigările și fumatul vei ajunge și un om inevitabil distrus din pricina țigărilor pe care vă doar și doar și doar impresia FALSĂ că sunteți "calmi: și mai "puternici" în fața unui stres sau ori cărui probleme și o puteți "acepata" mai "ușor" dacă fumați, și drogați! Fiindcă asta facem fumatul și țigările vă drogheză vă rupe de realitate și Adevărul lumi în care trăim în care se acceptă prostia cu orice posibiltatea ca omul să devină rupt de Dumnezeu și sănătatea lui. Nu va mai faceți rău fiica alți îți fac averi pe sănătatea noastră!

Cu cât vom accepta prostia, dezumanizarea, destrăbălarea, cu atâta vom deveni, mai rău în privința la tot cei bine pentru noi oamenii. Nu normalizați prostia! nu acceptați ce var putea aduce necaz și rău!

Respingeți! Nu acceptați, Nu luați tot cei rău de "bine" doar fiindcă așa le place lor, și le convine lor, să-și bată joc de sufletul inima, trupul, sănătatea, viața voastră prin toate nenorocirile, prin toate metolede, prin toate trufile lor, care cel rău le ține spatele!