Buna.
Ce vrei tu este imposibil.
Ori ce oras are si parti pozitive dar si parti negative, la fel sta treaba si cu oamenii.
Padure fara uscaciuni nu exista.
Daca vrei bun simt, arata bun simt si lasa-i pe oameni sa te cunosca si cunoastei si tu pe ei, asta sa nu tragi concluzii pripite.
In legatura cu cei care n-au cei 7 ani de acasa, pur si simplu evita-i.
Daca ar fi sa aleg, as alege Cluj Napoca sau Brasov si inca o mica optiune ar fi Constanta!
Am fost în Cluj de nenumărate ori. E un loc frumos în care nu te plictiseşti, plus că ai multe posibilităţi. Şi Bihorul ar mai fi o opţiune, depinde şi de tine.
Oameni fără bun simţ şi ţigani întâlneşti oriunde. Totuşi, îţi recomand Clujul. Ai mai multe posibilităţi de muncă, ai ce să vizitezi, ai unde să te plimbi, să mergi la concerte etc. Eu acolo plănuiesc să merg după ce termin liceul.
Costanta, si este si mai ieftin chiria sau Arad depinde unde iti place ti-e mai mult si unde o sa ai posibilitatea de a lucra.
Dintre Sibiu, Cluj Napoca eu as alege Sibiu este un oras foarte frumos nu sunt tigani si oameni sunt de treaba.
Vino in Bucuresti este un nume cu rezonanta, oraşul tuturor oportunităţilor.Ai ce vizita aici sunt foarte multe muzee, centrul vechi.
Mda, am stat in capitala si ca sa stai in centru trebuie sa ai buzunarul cam gros. Iar Bucurestiul e cam plin de tigani, 'smecheri', cocalari etc... si un job nu se gaseste nici acolo chiar atat de usor daca nu ai pile. Sa mai mentionez de aglomeratia si de mizeria de acolo? Vorba aia "afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul."... o fi orasul cu cel mai mare potential, dar si stresul e pe masura.